בקשה הרב יגאל כהן

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להעלות לכאן שיעורים של הרב יגאל כהן בקובץ זיפ (כי נטפרי לא נותנת להוריד בקלות...). יש לציין שזה למטרת זיכוי הרבים!!!
יישר כח גדול ותודה מראש!

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להעלות לכאן שיעורים של הרב יגאל כהן בקובץ זיפ (כי נטפרי לא נותנת להוריד בקלות...). יש לציין שזה למטרת זיכוי הרבים!!!
יישר כח גדול ותודה מראש!
סליחה על הבורות, אבל מה זה אומר? אולי אני יוכל.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תכנס לאתר של קול הלשון תכתוב שם הרב יגאל כהן ויש אופציה להוריד גם בנטפרי בצורה ממש פשוטה.

• הוסף לסימניות
שכחתי לציין נקודה הכי חשובה, שאני מעוניין בסרטונים לא בשמע...

• הוסף לסימניות
יש שם אופציה לבחירה אם שמע או צפיה.
אני ניסיתי להוריד לצפיה וזה עדין באמצע, אם תרצו אעדכן אם ירד טוב.
(אני בנטפרי)

• הוסף לסימניות
הורדתי וניסיתי להעלות אבל אי אפשר להעלות כנראה בגלל שהסרטונים ארוכים וכבדים,
אבל אפשר פשוט להוריד סרטונים גם בנטפרי בתוכנה הזו (קישור) צריך להוריד למחשב יש מסלול חינם,
ואז אפשר להוריד סרטונים של הרב יגאל, כל סרטון שפתוח בנטפרי ניתן להוריד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה