מידע שימושי הרב ליאור גלזר

• הוסף לסימניות
גם אני צריכה דחוף רוצה לבקש ממנו להפסיק את השיעורים בלילות יושבים בחורי ישיבות טובות ולא ישנים ומבטלים הרבה תורה חייבת לדבר איתו
אני לא יודע האם אני צודק או לא, אבל לדעתי זה לא אחריות של הרב גלזר.
הוא מוסר את ההרצאה לאלו שצריכים ונהנים מזה.
ואם בחור ישיבה במקום לישון שומע את הרב גלזר, זה בעיה של הבחור, ולא של הרב.
יש לאדם אחריות על מה שהוא עושה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני צריך טלפון דחוף של הרב גזלר {זה ליתומים}

• הוסף לסימניות
אני צריך טלפון דחוף של הרב גזלר {זה ליתומים}

• הוסף לסימניות
גם אני צריכה דחוף רוצה לבקש ממנו להפסיק את השיעורים בלילות יושבים בחורי ישיבות טובות ולא ישנים ומבטלים הרבה תורה חייבת לדבר איתו
הוא מזכה הרבים ענקקקקק
הוא תלמיד חכם בצורה לא רגילה בכלל
מי שמפריע לו מוזמן לכבות את המחשב בלילה...

• הוסף לסימניות
הוא מזכה הרבים ענקקקקק
הוא תלמיד חכם בצורה לא רגילה בכלל
מי שמפריע לו מוזמן לכבות את המחשב בלילה...
כל מילה אני עדיין חייבת לו הכרת הטוב על הדרשה הנפלאה שהוא נתן אחרי הארוע בשמחת תורה הוא היחיד שהצליח לדבר אז לענין ולהכניס את הארוע לפרופרציות נכונות ומועילות מספר אחד בהומור ועוד הרבה יותר מזה במסרים

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאלה שמבטלים תורה כדי לשמוע אותו בלילות
מוטב ישמעו אותו ולא ישמעו....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה