כבר הרבה זמן לא העלתי משהו אשמח אם תגיבו
miri מירי הס- אמנית ציור מנוי פרימיום איור מקצועי • 29/10/09 הוסף לסימניות #1 כבר הרבה זמן לא העלתי משהו אשמח אם תגיבו קבצים מצורפים טשעבין.jpg 1.1 MB · צפיות: 26
ו ותמיד לבחור משתמש מקצוען עיצוב גרפי 29/10/09 הוסף לסימניות #2 אין מילים-------------------------------!!!! מדהים שהחיוך החם פורץ מבעד התצוגה המכנית...
L LF4 משתמש מקצוען עיצוב גרפי מוזיקה ונגינה עימוד ספרים 29/10/09 הוסף לסימניות #3 מדהים!!!!!!!!! לא צביעה ממוחשבת נכון?
א אלף משתמש מקצוען 29/10/09 הוסף לסימניות #4 סוחט קריאת התפעלות.ציור מלא הבעה ועדינות. כיף להתבונן בו תבדקי מה עם האוזן היא נראית לי קצת גדולה וקצת גבוהה.
סוחט קריאת התפעלות.ציור מלא הבעה ועדינות. כיף להתבונן בו תבדקי מה עם האוזן היא נראית לי קצת גדולה וקצת גבוהה.
Y yaeli משתמש פעיל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי יוצרי ai 31/10/09 הוסף לסימניות #9 מאד מיוחד!! (אני מציעה שכל מי שמעלה ציור עבודת יד, יציין גם את הפרטים: איזה נייר, אילו צבעים וכו', כמו בפורומים של המקצוענים)
מאד מיוחד!! (אני מציעה שכל מי שמעלה ציור עבודת יד, יציין גם את הפרטים: איזה נייר, אילו צבעים וכו', כמו בפורומים של המקצוענים)
RacheliArt צוות הנהלה מנהל מנוי פרימיום איור מקצועי צילום מקצועי • 31/10/09 הוסף לסימניות #10 התגעגעתי לציורים שלך...
miri מירי הס- אמנית ציור מנוי פרימיום איור מקצועי • 31/10/09 הוסף לסימניות #11 תודה לכולם הנייר היה אמור להיות קנסון עליו אני מציירת תמיד אבל נגמרו לי הדפים והייתי במוזה לצייר אז מצאתי איזה עבודה שעשיתי פעם וציירתי על הצד ההפוך כך שלא כדרך המקצוענים מדובר בסתם נייר והצבעים הבסיס עפרון שפיצים ועפרון b ואח"כ תוספת של אקוורל
תודה לכולם הנייר היה אמור להיות קנסון עליו אני מציירת תמיד אבל נגמרו לי הדפים והייתי במוזה לצייר אז מצאתי איזה עבודה שעשיתי פעם וציירתי על הצד ההפוך כך שלא כדרך המקצוענים מדובר בסתם נייר והצבעים הבסיס עפרון שפיצים ועפרון b ואח"כ תוספת של אקוורל
ל *לאה משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי איור מקצועי צילום מקצועי 31/10/09 הוסף לסימניות #12 מיוחד במינו, אהבתי מאוד.
S Shia משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג D I G I T A L 2/11/09 הוסף לסימניות #16 מעולה, מקסים!
ש שי דרומי משתמש צעיר מקצועני מחשוב 2/11/09 הוסף לסימניות #18 זה ציור של תמונה מסוימת? זו פשוט תנוחה מאוד אופיינית של המצויר.
א אבישי משתמש צעיר 2/11/09 הוסף לסימניות #19 עבודת אומנות יפייפיה,הדרך סלולה...בהצלחה אני חושב שטוב שנגמרו הדפים
ר רותם משתמש פעיל פרסום וקופי בוגר מכללת פרוג 2/11/09 הוסף לסימניות #20 ב"ה יישר כח מקצועי לחלוטין כל הכבוד , יפה.
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת