דיונים ואתגרים ***הרגע המכריע***התוצאות

• הוסף לסימניות
כשנתבקשתי לפתוח אתגר שבועי, רציתי להביא אתגר אתגרי במיוחד, אתגר שהרעיון שלו, הוא לא רק התמונה הסופית, אלא הדרך לתמונה. חושבת שמה שהיה באתגר הזה הוא לא האשכול של האתגר, אלא הנספח לאתגר, התובנות, הרעיונות והלמידה, בטוחה שכל צלם או אפילו אורח בפורום, למד משהו מהאתגר, ובאותם ימים ידע לראות מעבר. לא רק פריים של תאורה וקומפוזיציה, אלא רגעים מדהימים שנמצאים סביבנו, לקלוט אותם בעין של צלם, גם אם הרבה לא צלמו, עצם זה שהעין שלהם צילמה וראתה זה לימוד, התקדמות, ועוד פסיעה לתוך עולם הצילום.

עלו באשכול תמונות מגוונות, כשכל צלם וצלמת רואים את הרגע המכריע שלהם באופן שונה, וכל תמונה מספרת את הסיפור שלה, חלק מהתמונות אמנם היוו רגע מכריע אך הביצוע הטכני לא התאים, וחלקם יצרו יחד בתמונה אחת גם רגע מכריע וגם צילום מעולה.

במקום השלישי, @לאה 22 "רגע מכריע" מקורי ויפה, יש בו רגש, וסיפור של אמא ובן, אוהבת את התפיסה! תמונה מספרת ויפה מאוד.

במקום השני @פפראצי עם תמונה של ממש "הרגע המכריע" עוד שניה ולא היה לנו את הרגע הזה, אוהבת מאוד את ההומור כאן, זו תמונה שישר גורמת לך לחיוך ענק על הפנים, מסוג התמונות שאולי לקוחות לא בוחרים, אבל אני הייתי בוחרת את התמונה הזו, כי היא משעשעת ומבטאת, וכיף לראות את הרגע שלפני הצילום, כל אחד וההבעה שלו, עד לרגע הזה שכולם מסתכלים למצלמה ומחייכים. יופי של תמונה וצילום!

כשראיתי את התמונה של @קונטרסט ידעתי בוודאות שזה יהיה במקום הראשון, התמונה כ"כ מספרת! ההבעות של כל דמות נותנות לי דמיון לסיפור שמתחיל, ויחד עם זאת, הצלם לא שכח את כללי הצילום, התמונה חדה ברורה, הזוית מעניינת, והקומפוזיציה מעולה, השחור לבן כאן מוסיף עוצמה ודרמה ונותן לי להתמקד בסיפור שמתרחש בתמונה. זה "רגע מכריע" מעולה וברור שמגיע לו את המקום הראשון.
מוזמן לפתוח את האתגר הבא :) > בהצלחה!

תודה לכל מי שהשתתף באתגר, שניסה ועמל לתפוס "רגע מכריע" האתגר לא נסגר, הוא ממשיך במקצוע שלכם, בעצם היותכם צלמים.

• הוסף לסימניות
שושי,
קודם כל תודה על האתגר.
מאחורי הקלעים אני יכולה לספר לך שהרבה צלמות השתתפו מבלי להעלות.
פגשתי חלק מהן והן הראו לי תמונות ואמרו "הנה תמונה של הרגע המכריע לאתגר של שושי סירקיס"
מיד שהעלת את האתגר הרגשתי שאני מבינה את העניין ויכולה להגיע לתוצאות.
שמחה שלא אכזבתי את עצמי!
ועוד יותר מזה אני שמחה שבין משימה למשימה הצלחתי להגיע לצילומים.
מדובר בפעמיים יציאה של 20 דקות צילומים * פעם אחת בבני-ברק (התמונה של הדוכן לוטו)
*פעם שניה המתנה לרכבת בשעה 05:40 בבוקר וזאת התוצאה.

מזדרזת לחשוב על רעיון לאתגר.....

זאת אני
העני פרסטר
רכבת ישראל.jpg

דעתי ישר ששל @קונטרסט יזכה,שאפו!!!!!

ריקי,
תודה על האמון!
תתחדשי על התמונת פרופיל

• הוסף לסימניות
שושי,
קודם כל תודה על האתגר.
מאחורי הקלעים אני יכולה לספר לך שהרבה צלמות השתתפו מבלי להעלות.
פגשתי חלק מהן והן הראו לי תמונות ואמרו "הנה תמונה של הרגע המכריע לאתגר של שושי סירקיס"
מיד שהעלת את האתגר הרגשתי שאני מבינה את העניין ויכולה להגיע לתוצאות.
שמחה שלא אכזבתי את עצמי!
ועוד יותר מזה אני שמחה שבין משימה למשימה הצלחתי להגיע לצילומים.
מדובר בפעמיים יציאה של 20 דקות צילומים * פעם אחת בבני-ברק (התמונה של הדוכן לוטו)
*פעם שניה המתנה לרכבת בשעה 05:40 בבוקר וזאת התוצאה.

מזדרזת לחשוב על רעיון לאתגר.....

זאת אני
העני פרסטרצפה בקובץ המצורף 359218

ריקי,
תודה על האמון!
תתחדשי על התמונת פרופיל

העני, אני כבר עם עיניים עצומות, אבל חייבת להגיב, קודם כל מבחינתי מי שהלך וצילם לאתגר גם אם לא השתתף בפועל, זו השתתפות באתגר, וזו המטרה, ושמחה לשמוע שצלמים אתגרו את עצמם.
התמונה שלך, שוב, מקסימה ויפה, אכן, לא תמיד מגיעים מייד לתוצאה, אבל עשית את זה ובגדול, גם הבנת את ה"רגע המכריע" וגם הצלחת ללכוד אותו.

תודה, ותודה לכל החברות שפעלו מאחורי הקלעים :)
עכשיו שתפו לא למען האתגר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה