מידע שימושי הרהור קטן בעקבות 20,000 מזמור לתודה...

• הוסף לסימניות
יש כאן אשכול "בואו ונודה לריבונו של עולם על כל הניסים, 20,000 מזמור לתודה", מידי פעם אני נכנס לשם ומסמן שקראתי, פעמים רבות נוספות אני קורא לעצמי גם בלי שאני מסמן באשכול.
היום כשראיתי שכבר אוחזים ב16,000 חשבתי לעצמי על התוצאות המדהימות שהאשכול הזה הביא. על כל אותן פעמים שעצרנו לרגע משטף החיים כדי לומר תודה לקב"ה - בזכות התזכורת שהאשכול הזה נותן לנו. זה פשוט מדהים!
וכשנחשוב על זה עוד רגע, על כל הניסים שחווינו פה. ועל השמירה העליונה שעם ישראל קיבל ומקבל בזכות כל אותן תודות שאמרנו לבורא עולם. זה כבר ממש מפעים!

וכל זה בזכות יהודי אחד, שבהחלטה אחת שלו פתח את האשכול הזה, והיה הראשון בשרשרת של כל הטוב הזה.
מרגש!

• הוסף לסימניות
רציתי לשתף שמעתי מיהודי חשוב שהוא החדיר במשפחתו כל יום 100 פעמים מזמור לתודה באופן שחילק את זה בין כל בני משפחתו והוא אומר שזה שינה לו את ההסתכלות על החיים כשכל יום הוא שם לב לעוד דברים שצריך להודות עליהם ולא מובנים מאליהם

• הוסף לסימניות
חזק!!!
אנחנו יושבים בחיקו של הקב"ה כגמול עלי אמו, ומזמור לתודה זה כל כך מרגש בכל פעם מחדש, להרגיש את הכרת הטוב על כל הטוב שסובב אותנו.
לא הכרתי את האשכול הזה, אז תודה רבה על ההפניה וההכרות עם מיזם מיוחד כל כך.

• הוסף לסימניות
תודה רבה ל@חוחית על פתיחת האשכול שמזכה כ"כ הרבה,
ותודה רבה גם ל@הבזק של שפיות על ההזדמנות להודות.
בעקבות האשכול הזה אני מוצאת עצמי אומרת מזמור לתודה תו"כ
העיסוקים שלי...

• הוסף לסימניות
תודה על השיתוף.
תובנה יפה ומחזקת מאוד.

לא מזמן שמעתי ילד קטן שאומר: "במקום להגיד אוף, תגידו פרק ק'".
משפט שנראה לי כדאי לאמץ, לא?
משפט שהתפרסם מאוד מיד אחר הפיגוע דריסה בו נהרגו 2 אחים ילדים (כמדומני) בצומת רמות.
מיד יהיה מי שיזכיר לנו את המאורע המצער.

• הוסף לסימניות
תודה על השיתוף.
תובנה יפה ומחזקת מאוד.

לא מזמן שמעתי ילד קטן שאומר: "במקום להגיד אוף, תגידו פרק ק'".
משפט שנראה לי כדאי לאמץ, לא?
ממש משפט שכדאי לאמץ. כמו שכבר אמרו גם לי זה ידוע בשם אחד מהילדים של משפחת פלאי.
בחיפוש קצר ראיתי שאחד הניקים כתב את זה כאן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה