דרוש מידע הרובע היהודי

• הוסף לסימניות
מחפשים מידע איזה דברים מעניינים יש ברובע היהודי
לזוג שלא מכיר את ירושלים ורוצה לצאת לטייל קצת באיזור בשבוע הבא.
מי שיכול לכוון אותנו לגבי אטרקציות וכדו' יעזור לנו מאד.

• הוסף לסימניות
סיורים בעיר דוד או במנהרות הכותל.
יש בעיר דוד חיזיון אור קולי בלילה
אפשר להתחיל מהרובע וללכת על החומות לכיוון הכותל

• הוסף לסימניות
מקפיצה....
דברים מעניינים לחברות (חובבות מוזאונים) ברובע היהודי

• הוסף לסימניות
הבנתי שיש שם חדר בריחה מהמם-חדש ממש.
אני באמצע לברר עליו פרטים.
אעדכן כשיהיה לי

• הוסף לסימניות
הבנתי שיש שם חדר בריחה מהמם-חדש ממש.
אני באמצע לברר עליו פרטים.
אעדכן כשיהיה לי
זה:?

• הוסף לסימניות
לא.
הנה, הם שלחו לי את הפרטים להרשמה ובירורים,
תיכף מצרפת.
מבירור מולם הבנתי שהחידוש כאן שזה בשטח פתוח-מה שעושה את זה לאותנטי יותר...
זו הקישור לפרטים: https://chayap10.minisite.ms/3
וזו המודעה:
בשערייך (3).jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מומלץ בטירוף: סיור בכותל הדרומי עם הרב ישראל גולדווסר

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה