דרוש מידע "הרווחתי מצווה" המשחק הישן והאהוב

• הוסף לסימניות
לקחנו מסבתא את המשחק הוותיק "הרווחתי מצווה"
אבל אנחנו לא זוכרים איך משחקים...
יש למישהו במקרה את הוראות המשחק?

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה.
אני גם מחפשת הוראות למשחק הזה........

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי שמחה לקבל...

• הוסף לסימניות
נוסטלגיה...
עד כמה שזכור לי יש סל לשבת שצריך למלא.
בזמנו הוא יצא לאור ע"י פלדהיים, אולי ליפה-נוף יש אפשרות לעזור לכם. (אם לא תצליחו לקבל את המידע כאן בפורום)

• הוסף לסימניות
בזמנו אני אפילו התכתבתי עם הבת של מנוחה בקרמן והיא לא ידעה בעצמה......
אמרה לי לדבר עם אמא שלה... לשם עוד לא הגעתי.....

• הוסף לסימניות
מקפיצה.

אולי למישהו יש מידע על הוראות המשחק??
יעזור לנו מאד מאד.

• הוסף לסימניות
מקפיצה.

אולי למישהו יש מידע על הוראות המשחק??
יעזור לנו מאד מאד.
נוסטלגיה
אמור להיות את זה לאמא שלי
כשאהיה שם אחפש בשבילך
כמה דחוף לך?

• הוסף לסימניות
אני זוכרת שכבר בתור ילדה לא היה למשחק הזה הוראות ברורות...

• הוסף לסימניות
נוסטלגיה
אמור להיות את זה לאמא שלי
כשאהיה שם אחפש בשבילך
כמה דחוף לך?
וואו.
הילדים מאד ישמחו.
קיבלנו את זה היום, והם ישבו מול הלוח עם הכרטיסים ו'מה עושים עם זה?'...

נשמח מאד מתי שיהיה לך!

• הוסף לסימניות
027.jpg
028.jpg
029.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
וואו.

וואו.

ישר כח מאד!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה