דרוש מידע הרחבת אגן כלייה בתינוקות

• הוסף לסימניות
תודה.
אפשר יותר פרטים?
דרך איזו קופת חולים?
איך הצלחת להוציא אישור לבדיקה חיצונית כאשר ניתן לעשות בקופה בד"כ?
כמה זמן המתנה יש לזה?
האם כרוך בהשתתפות עצמית?
דרך מאוחדת, פשוט הזמנו תור בשערי צדק ואז הגשנו בקשה להתחייבות
כמובן שהם אמרו שפעם הבאה נעשה דרכם וכו' וכו'
אצלינו הרופאה (ד"ר רחל כהן מש"צ מדהימה ומומלצת!!!) הזמינה את התור לחודש אח"כ, כך שאין לי מושג לגבי המתנה בד"כ.

• הוסף לסימניות
דרך מאוחדת, פשוט הזמנו תור בשערי צדק ואז הגשנו בקשה להתחייבות
כמובן שהם אמרו שפעם הבאה נעשה דרכם וכו' וכו'
אצלינו הרופאה (ד"ר רחל כהן מש"צ מדהימה ומומלצת!!!) הזמינה את התור לחודש אח"כ, כך שאין לי מושג לגבי המתנה בד"כ.
איפה ד"רכהן מקבלת?
בירושלים? איפה אם כן?

• הוסף לסימניות
הבנתי שהיא עצמה רופאה בכירה בשעיר צדק שמקבלת גם דרך מאוחדת
היא אכן עבדה פעם בשע"צ, אבל כיום היא פנסיונרית וכבר לא עובדת שם.
היא עובדת לאט נורא ולא כ"כ מבינה מה שאומרים לה.
רופא הילדים שלי שקרא את סיכום הביקור שלה טען שיש בו סתירות ואמר שהביקור אצלה לא נחשב מעקב בכלל.
תבקשי הפנייה למרפאות חוץ, לא צריך שר"פ. ואם לא יאשרו לך תערבי את מנהל הסניף שלכם.
אם תרצי עוד מידע - בפרטי.

• הוסף לסימניות
במסגרת שרפ או דרך הקופה?
יש החזר?
אני במאוחדת
גם מאוחדת, דרך הקופה, יש החזר - מוציאים כל פעם התחייבויות
(פשוט אנחנו התחלנו את המעקב מהלידה (גילו את זה כשבאתי למעקב עודף...)
אולטרהסאונד ראשון ביום שהשתחררנו מביה"ח, וככה ממשיכים שם בטבעי
קבלתי דיס המלצות על רופאה ממאוחדת ברמות, אין לי שמות (רק שהיא הייתה נקראת מומחית וממש לא הבינה מה היא עושה (כתבה סיכמוים הפוכים אחד מהשני ועוד), אולי זאת מי שOK כתבה עליה?)

• הוסף לסימניות
שלחו אותנו לבדיקה אצל נפרולוג
יש כזה בלאומית ?
יש למישהו המלצות מניסיון ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה