דרוש מידע הרחפן הזה מאושר לייבוא לארץ???

• הוסף לסימניות
וחייב מכשיר איפון בשביל כזה דבר?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!
קניתי רחפן ואין לי מושג מה אני עושה איתו עכשיו...
אמרו לי כאן שלא בטוח שמותר לייבא אותו.
מה אני עושה?
מישו יודע אם הרחפן הזה מאושר לייבוא לארץ???
יש כאן את זה מישהו יודע אם זה יעזור לי?

• הוסף לסימניות
קניתי בעבר רחפן - הוא היה תקוע במכס כמה ימים - אח''כ שהגיע לדואר היה עליו תווית שנבדק ואושר ע''י משרד ממשלתי כלשהוא לא זוכר איזה
@המחזק אתה יודע אם יש מקום שבו דנים עם עוד רוכשים של עלי אקספרס על מוצרים שקנו שם?
בעמוד מוצר יש אפשרות לשים שם שאלות

• הוסף לסימניות
תוכל לומר לי היכן זה נמצא?
ממש בתחתית העמוד אחרי החוו"ד
שות.PNG

• הוסף לסימניות
זה רחפנים קטנים שבקושי טסים ואין בעיה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חייב טלפון לא כשר ואפליקציה.
אני לא הצלחתי לחבר לאפליקציה... אולי בגלל שהייתי ללא אינטרנט-למרות שזה עובד על ווי פיי.
וגם אין מסך מובנה בשלט.
ושוב, כמה שהוא מעולה אל תשכחו שהו גם עולה-100 ש"ח.
והוא מספיק בערך 20 דק' באוויר.
ולא יותר מ500 מטר +- למרות שהמוכר מבטיח יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה