דרוש מידע הרעש המחריד של אופנועים במיוחד בלילות עד מתי?

• הוסף לסימניות
האם יש איזשהו חוק שמנסה למנוע את זה? לכאורה נשמע קשה לאכוף, אבל מגיע למצבים הזוייםם! לפעמים אפילו בכבישים פנימיים בתוך העיר פשוט מחריד! ואין צורך לפרט כמה מסוכן זה יכול להיות. אנחנו גרים ממש על הכניסה לעיר וזה כבר בלתי אפשרי!! לפעמים נשמע כמו אזעקה ולפעמים רעש כל כך חזק שממש מכניס להיסטריה. מה עושים??

• הוסף לסימניות
אני זוכר "כד הוינא טליא" - כשהייתי ילד בזמן מלחמת המפרץ [מישהו זוכר?], גרנו בישוב שקט, ובלילות היו אופנוענים עוברים בכביש קצת מרוחק, והיו חורשים את הכביש הלוך וחזור ומעבירים את ההילוכים כאילו זה אזעקה, וזה היה ממש טירלול... אני זוכר שבזמנו המשטרה טיפלה בזה !!!! וזה פסק !!!
כן !! פעם, לפני הרבה שנים, היה כזה דבר שמשטרה מטפלת בדברים שהיא צריכה לטפל בהם...
היום???? הלוואי...
אבל אם תקפידו להתלונן אתם ושאר השכנים, ותדגישו את הענין שזה נשמע כמו אזעקה וכו' - אאאאוווווללללליייי המשטרה תעשה משהו... אני מקוה בשבילכם...

• הוסף לסימניות
אני זוכר "כד הוינא טליא" - כשהייתי ילד בזמן מלחמת המפרץ [מישהו זוכר?], גרנו בישוב שקט, ובלילות היו אופנוענים עוברים בכביש קצת מרוחק, והיו חורשים את הכביש הלוך וחזור ומעבירים את ההילוכים כאילו זה אזעקה, וזה היה ממש טירלול... אני זוכר שבזמנו המשטרה טיפלה בזה !!!! וזה פסק !!!
כן !! פעם, לפני הרבה שנים, היה כזה דבר שמשטרה מטפלת בדברים שהיא צריכה לטפל בהם...
היום???? הלוואי...
אבל אם תקפידו להתלונן אתם ושאר השכנים, ותדגישו את הענין שזה נשמע כמו אזעקה וכו' - אאאאוווווללללליייי המשטרה תעשה משהו... אני מקוה בשבילכם...
אתם יודעים אם מבחינת החוק יש לזה איזה סעיף? הגבלות כלשהן?

• הוסף לסימניות
אתם יודעים אם מבחינת החוק יש לזה איזה סעיף? הגבלות כלשהן?
אין לי מושג בענין. אני מאמין שיש איזשהו חוק שמדבר על הפרעה לציבור וכדו'...
העלתי את רק זיכרונותי... יתכן שבאמת אם יתלוננו כל כך הרבה אנשים כל כך הרבה פעמים - זה לפחות יפנה את תשומת הלב של המשטרה שיש כאן משהו בעייתי.
אולי עורכי הדין כאן באתר יכוונו את הענין. אולי מישהו יכול לתייג אותם???

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה