דרוש מידע הרפורמה בקופות החולים- החזרים

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,

אני אשמח אם למישהו יש מידע עדכני בנושא הזה.
יש לי ילד בן כמעט 3, מאובחן עם ASD
רצינו להתחיל טיפול רגשי דיאדי אצל עו"ס קלינית מומחית ומתמחה בתחום, שידענו שכמה הלכו אליה וקבלו החזר של 300 ש"ח על כל טיפול.

כשדיברתי איתה על נושא ההחזרים,
מתברר כי החל מאתמול 09/02 אין יותר החזרים למטפלים שלא דרך הקופה??

העניין שדרך הקופה אין בכלל מענה לצרכים שלנו,
יש מטפלת רגישת אחת, שצריכה ללדת בקרוב (ולא יביאו לה מחליפה, כי זה תהליך טיפולי ואין עניין) שיש אליה רשימת המתנה ארוכה, ואין לה בכלל התמחות בASD.

הטיפול הזה הוא קריטי בשבילנו, ואנחנו רוצים וחייבים להתחיל כמה שיותר מוקדם ואני קצת בהלם מהמצב

• הוסף לסימניות
ולא לASD?
טיפול רגשי לילד בן 7, לא יהיה יותר החזרים- רק דרך הקופה?

• הוסף לסימניות
תבדקי מול הקופה, ברור שלא לכל מקרה הם מאשרים למטפלים לא דרך הקופה, במקום שאי מענה בקופ"ח הם יכולים לאשר

• הוסף לסימניות
בדיוק היה אשכול אחר על קרן מכבי וכתבו שחברי מכבי יכולים לקבל דרך הקרן החזרים על כאילו דברים. אם אתם לא במכבי, תדבקו בקופה שלכם - אולי יש גם קרן.

• הוסף לסימניות
סבבה, אבדוק שוב מול הקופה
זה מה שהמטפלת עצמה אמרה לי, אולי היא לא עודכנה בהחרגות לילדי ASD

נקווה שהעננין הזה ייפתר , עד שמוצאים מישהי טובה, ושיש לה התמחות לילדי ASD, ושיש לה מקום פנוי לקבל ילד נוסף באופן מיידי- זה בכלל לא פשוט ( ואנחנו גרים באזור הצפון שזה עוד יותר מסובך בגלל המחסור במטפלים למי שמכיר)

• הוסף לסימניות
סבבה, אבדוק שוב מול הקופה
זה מה שהמטפלת עצמה אמרה לי, אולי היא לא עודכנה בהחרגות לילדי ASD

נקווה שהעננין הזה ייפתר , עד שמוצאים מישהי טובה, ושיש לה התמחות לילדי ASD, ושיש לה מקום פנוי לקבל ילד נוסף באופן מיידי- זה בכלל לא פשוט ( ואנחנו גרים באזור הצפון שזה עוד יותר מסובך בגלל המחסור במטפלים למי שמכיר)
יש גם כל מיני קרנות שעוזרים לילדים עם צרכים מיוחדים , תמיד אפשר לנסות לבקש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה