דרוש מידע הרצאה ליום גיבוש על חשיבות ה'גיבוש'...

• הוסף לסימניות
שלום לכולם

אני מחפשת מרצה עבור יום גיבוש לצוות שתדבר על כח ה'ביחד' ואיך ניתן לקדם כל דבר בעבודת צוות בקלות ובמהירות

אני צריכה מישהי מרתקת ומעניינת שתתפוס את הקהל , תשכנע בחשיבות ועם זאת בצורה חווייתית ומהנה

אשמח לשמוע המלצות

תודה רבה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם

אני מחפשת מרצה עבור יום גיבוש לצוות שתדבר על כח ה'ביחד' ואיך ניתן לקדם כל דבר בעבודת צוות בקלות ובמהירות

אני צריכה מישהי מרתקת ומעניינת שתתפוס את הקהל , תשכנע בחשיבות ועם זאת בצורה חווייתית ומהנה

אשמח לשמוע המלצות

תודה רבה
יש אחת מהממת שהביאו לנו לא מזמן לאסיפת צוות, היא לא מרצה אלא סוג של פסיכותרפיסטית או משהו בסגנון, היא עושה תרגילים מדהימים שאת המסקנות את מבינה לבד בשטח... יותר סוג של סדנא ולא הרצאה (לטעמי הרבה יותר חוייתי..)
היה מדהים, נהנינו מכל שניה, הקטע שאני לא זוכרת פרטים שלה, אבל אם מענין אותך אני יכולה לברר

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע!

העלו לי גם רעיון של מישהי שתרצה על איך העולם השתנה מהקורונה ומה התפקיד שלנו בתוך זה... אם יש המלצה גם למנחה על הרעיון הזה - אשמח לקבל פרטים

כמו שכתבתי זו צריכה להיות מישהי מאד מקצועית ושתעביר את התוכן בדרך חווייתית (מצגת, הדגמות מהשטח וכו וכו')

• הוסף לסימניות
@sarago אשמח לפרטים
ואם יש עוד רעיונות...
תודה

• הוסף לסימניות
מהכרות וניסיון שלי ממליצה מאד על @שבל (שרי ברלינסקי, פסיכולוגית בהתמחות קלינית)
אולי אתן מכירות אותה בקטע של סדנאות והרצאות מוגנות.

אבל היא תותחית בסדנאות כאלו ומצוינת גם בתחום של יחסי עבודה, עבודת צוות, וכו' כל מה שקשור בנושא.
עם ההומור הדק, ההעשרה, וכו'.

• הוסף לסימניות
באיזה אזור בארץ?
מה גודל הקבוצה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה