הרצאה מעניינת - האולפן הבייתי

• הוסף לסימניות
את השם הזה "מרקו גורקן" אני מכיר רק כי פשוט הייתי המום מהסאונד של השיר "קטונתי" של יונתן רזאל, מהפסנתר, השירה, בעצם מהכל. אז חפרתי קצת והבנתי שהאדם הזה מיקסס את השיר של יונתן רזאל ו...עוד למעלה מ200 אלבומים אחרים (מתוכם 40 אלבומי זהב).

הקישור הזה יוביל אותכם להרצאה דיי מעניינת שלו (שעה וחצי...)בנושא האולפן הבייתי, בידוד, אקוסטיקה ועוד נושאים מעניינים.

תהנו.

• הוסף לסימניות
גם לי חסום הרצאה הנ"ל
אבל אשמח לקבל
הרצאות אחרות
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להוריד את זה מיוטיוב ולהעלות בגוגל דרייב?

• הוסף לסימניות
נתיב אישרו לי את ההרצאה.

• הוסף לסימניות
נפתח בנטפרי.
המרתי לmp3, אני כבר מעלה בג'מבו.
הרצאה מצוינת! תודה, קיובייס!

• הוסף לסימניות
תודה!!
יש מצב גם וידיאו??

• הוסף לסימניות
הוידיאו לא יעלה לי על ג'מבו. הוא שוקל 250 מ''ב.

• הוסף לסימניות
אפשר להעלות למג'יקוד?

• הוסף לסימניות
נשמח מאד!!!, אם מישהו יעלה לכאן, נשמע יעיל ממש

• הוסף לסימניות
הוידיאו ממש לא חסר לדעתי, זה סה''כ הרצאה עיונית. מה שרואים זה את הבנאדם מדבר.
(אני הורדתי לנגן כי לא יכולתי לשבת ולצפות בלי לעשות שום דבר תוך כדי...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה