הרצפה נקיה גם אחרי לידה

• הוסף לסימניות
בעלי קנה מטליות לחות לרצפה של ניקול כי הוא עושה את הספונג'ה אחרי לידה.
צריך להוסיף מעט מים - הרצפה הבריקה בלי בלאגן ומאמץ.
אחרי שזלזלתי ברעיון הזה וראיתי את התוצאה חשבתי שאני צריכה לאמר.
זה לא במקום המים והחומר של הנקיון היסודי אבל בשביל שהרצפה תראה נקיה זה מצוין! 

• הוסף לסימניות
מזל טוב !

• הוסף לסימניות
הכל תלוי בסוג המרצפות.

לפורצלן/קרמיקה זה מצוין.

האם מישהו ניסה זאת גם עבור בלטות ישנות?

• הוסף לסימניות
באמת יש לי פורצלן ולא ניסיתי על בלטות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פילפל;459933:
הכל תלוי בסוג המרצפות.

לפורצלן/קרמיקה זה מצוין.

האם מישהו ניסה זאת גם עבור בלטות ישנות?

לא מומלץ בעליל.
ניסיתי גם על רצפות ישנות וגם על קרמיקה - אומנם זה מוריד את הכתמים אך משאיר סימנים ורצפה לא מבריקה!!

• הוסף לסימניות
אולי בגלל שהוספנו מים הרצפה נראתה מצוין, תוך כמה דקות ובהתחשב לכך שבעלי עשה את זה כי אני לא יכולתי. לו זה היה קל ולי נקי. [לא מדובר על גברים שמתמחים בספונג'ה ]
זה לא תחליף לנקיון, אבל לי זה הבריק.

• הוסף לסימניות
אנחנו השתמשנו במטליות חד פעמיות של סנו על גרניט פורצלן במהלך החגים בדקה שלפני הצפצוף (בבית מלא נכדים כשלא נשאר זכר מהספונז'ה היסודית של 6:00 בבוקר) בלי תוספת מים וזה היה נהדר.- נקי ומבריק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה