כללי הרצת אקשן

• הוסף לסימניות
יש לי תיקיה עם הרבה תמונות, כל התמונות מופיעות ככיתוב שחור ע"ג רקע אפור
אני מעונינת להוריד לכל התמונות את הרקע האפור ז"א שיהיה רקע לבן חלק
איך אני מריצה כזה דבר באקשן בפוטושופ?
ניסיתי להקליט אקשן על אחד מהקבצים וכשאני מנסה להריץ את השאר הוא פותח לי את אותו הקובץ הראשון, למה זה כך? פספסתי משהו?

זה די דחוף לי
תודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cheftzi;1702974:
יש לי תיקיה עם הרבה תמונות, כל התמונות מופיעות ככיתוב שחור ע"ג רקע אפור
אני מעונינת להוריד לכל התמונות את הרקע האפור ז"א שיהיה רקע לבן חלק
איך אני מריצה כזה דבר באקשן בפוטושופ?
ניסיתי להקליט אקשן על אחד מהקבצים וכשאני מנסה להריץ את השאר הוא פותח לי את אותו הקובץ הראשון, למה זה כך? פספסתי משהו?

זה די דחוף לי
תודה מראש!!!

אם את מריצה את האקשן על אותה התיקה שבה נמצא הקובץ הראשון שבעזרתו הקלטתתא האקשן - הוא יפתח שוב כי הוא הקובץ הראשון בתיקיה.
אם הוא פותח רק אותו - שימי לב שאכן בהרצת האקשן שמת לב שאת מריצה את האקשן ע תיקיה.
אם את אכן מריצה על תיקיה - שימי לב שכל הקבצם באותה התיקיה סגורים.
כי אם הראשון לדוגמא לא סגור ואז הוא יפתח אותו שוב והוא יסתבך עם הסגירה ייתכן כי סימת שבמקרה של שיגאה הפעולה תפסיק.
מקווה שעזרתי במשהו...

• הוסף לסימניות
יו, לא הרצתי על תיקיה, תוכלי להסביר לי בקצרה איך אני מריצה על תיקיה?
זה משהו מסובך?
פליז זה דחוף
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
אפשר בבקשה הסבר קצר איך מריצים אקשן על תיקיה?
אני באמצע עבודה, בבקשה זה דחוף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cheftzi;1703048:
אפשר בבקשה הסבר קצר איך מריצים אקשן על תיקיה?
אני באמצע עבודה, בבקשה זה דחוף

File > Automate > Batch

• הוסף לסימניות
תודה, זה באמת הריץ לי על הכל
אבל במקום לקבל קבצים שונים של כל התיקיה,
הוא הביא לי רק קובץ אחד שעליו הקלטתי את האקשן
מה הבעיה?? למה הוא לא שמר לי כקבצים שונים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה