כללי הרצת טקסט באידיזיין CS4

• הוסף לסימניות
יש לי 30 עמודים בחוברת, במאסטר הכנתי תיבות טקסט מוכנות ב-2 העמודים (צמודים) אבל כשאני מריצה את הטקסט - מוורד - הוא מביא לי אותו רק לעמודים הימניים.
אולי אני לא מריצה נכון, או שמישהו פה יודע מה הפתרון לענין?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
אין צורך ליצור תיבות טקסט במסטר, ואולי אף עדיף שלא. בלי כאלו תיבות, עם shift+קליק הטקסט ירוץ בין השוליים.

אבל, אם בכל-זאת אתה צריך תיבות טקסט במסטר, יש לקשרם אחד אל השני, ע"י קליק בריבוע הקטן של היציאה של הימני וקליק נוסף בתוך התיבה השמאלית (במסטר).

• הוסף לסימניות
אם אפשר ברשותך שאלה בקשר להזרמת המלל:
מדוע פעמים רבות כשאני רוצה לשרשר בין שתי תיבות שבכל אחת מלל משורשר אחר לשרשור אחד ארוך, אני לוחצת על סמן היציאה של הראשון והסמן טעון. וכעת כשאני לוחצת על התיבה הבאה נוצרת תיבה חדשה מעל התיבה הקיימת והמלל לא ממשיך בתיבה עליה אני לוחצת?

• הוסף לסימניות
נראה לי שאם התיבת טקסט במסטר כולל כבר טקסת, אז אי-אפשר לחבר אליו טקסט מדף רגיל בלי לעשות override. אבל אם הוא ריק אז אפשר. ככה זה ב-CS4.

• הוסף לסימניות
אז אם יש לי 2 כתבות משורשרות בתוך הכתבה אך לא משורשרת כתבה לכתבה, אין דרך לקשר בינהם, מלבד, העתק והדבק לתיבת השרשור של המאמר הראשון?

• הוסף לסימניות
אם התיבות שבמסטר יהיו מקושרות, זה יעבוד.

• הוסף לסימניות
אם התיבות שבמסטר יהיו מקושרות, זה יעבוד.

• הוסף לסימניות
ודאי שהתיבות מקושרות במאסטר.

• הוסף לסימניות
ודאי שהתיבות מקושרות במאסטר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;300921:
אם אפשר ברשותך שאלה בקשר להזרמת המלל:
מדוע פעמים רבות כשאני רוצה לשרשר בין שתי תיבות שבכל אחת מלל משורשר אחר לשרשור אחד ארוך, אני לוחצת על סמן היציאה של הראשון והסמן טעון. וכעת כשאני לוחצת על התיבה הבאה נוצרת תיבה חדשה מעל התיבה הקיימת והמלל לא ממשיך בתיבה עליה אני לוחצת?
אני לא בטוח שהבנתי מה עשית. מדובר בשרשור בין התיבה אחרון של כתבה אחד לתיבה הראשון בכתבה אחרת?

• הוסף לסימניות
בדיוק.

• הוסף לסימניות
לחיצה על הout port של האחרון של הראשון ישרשר אותו לראשון של האחרון ע"י לחיצה נוספת...

• הוסף לסימניות
לא הבנתי.
לחיצה על סימן היציאה של התיבה האחרונה בכתבה הראשונה, ואח"כ איפה ללחוץ?

• הוסף לסימניות
בתוך התיבה הראשון של השני.

• הוסף לסימניות
לא הצליח.
הוא יוצר תיבה חדשה מעל התיבה הקיימת.

• הוסף לסימניות
אולי תעלו קובץ שאפשר לבדוק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה