דרוש מידע הרשמה במועד ב' למעונות תשפ"ב

• הוסף לסימניות
פספסתי את ההרשמה הראשונה, ויש לי ילד ממשיך.
ברישום הראשוני המעון התמלא כמעט עד המכסה
עכשיו ברישום השני יהיה לי עדיפות על ילדים שנרשמו ברישום הראשון כי הוא ממשיך או שזה דרוג נפרד?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול.....
פספסתי גם את הרישום,
עכשיו אפשר ג"כ להירשם?

• הוסף לסימניות
אמרו לי על בסיס מקום פנוי, זה נשמע שאם כבר התמלאה המכסה ברישום הראשוני יש מצב שבכלל לא יפתח שם שוב
משהו לא ברור בכלל

• הוסף לסימניות
אמרו לי על בסיס מקום פנוי, זה נשמע שאם כבר התמלאה המכסה ברישום הראשוני יש מצב שבכלל לא יפתח שם שוב
משהו לא ברור בכלל
אבל גם הרישום השני במקומות שכן אמור להיפתח - זה עדיין לא נפתח נכון לעכשיו
אם יש למישהו מושג מתי זה יפתח אשמח מאד לשמוע

• הוסף לסימניות
תנסי אולי להגיע דרך המעון, אולי הם יוכלו לעזור לך

• הוסף לסימניות
אם נרשמתי ברישום הראשון
איך יודעים אם הילד התקבל או לא?

• הוסף לסימניות
הם אומרים שאין להם השפעה והכול דרך התמת....
למה את יודעת שכן יכול להיות להם השפעה כלשהי?
אני לא יודעת בוודאות אבל אולי שווה ללחוץ עליהם

• הוסף לסימניות
כשיו ברישום השני יהיה לי עדיפות על ילדים שנרשמו ברישום הראשון כי הוא ממשיך או שזה דרוג נפרד?
לא , אלו שנרשמו ברישום הראשוני - קודמים לממשיכים :(
מתי נפתחת ההרשמה על בסיס מקום פנוי ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה