עזרה הרשמה לקהילה מקצועית

• הוסף לסימניות
נרשמתי כבר לפני כמה שבועות לפורום מקצועי,
לא קיבלתי שום הודעה בנידון,
יש למשהו מידע בנושא?
למי אפשר לפנות?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא רואה בקשה כזו
מוזמנ/ת לשלוח בקשה חדשה ומלאה בכל הפרטים הנדרשים
בשעתו כשהצטרפתי קיבלתי את ההודעה הזאת-
1691105058051.png

בכל אופן ניסיתי שוב.

• הוסף לסימניות
סליחה מראש על ההתפרצות לאשכול, אבל יש לי דבר דומה, ואין לי מקום אחר לכתוב אותו.
ניסיתי לפני כמה ימים לבקש מההנהלה להעלות קטע כתיבה חד פעמי (כמו שכתוב בחוקת הפורום של קהילת כתיבה), ולא נעניתי. הכוונה שנעניתי בשלילה?
חשבתי שאולי ההנהלה זה דבר גדול מדאי, וצריך לפנות במיוחד ל @מ. י. פרצמן או ל @ניהול קהילת כתיבה. וכיון שאין לי אפשרות כזאת (מהעדר פרימיום) אנסה לתייגם כאן.
מנהלים יקרים, האם תוכלו לסייע לי להעלות קטע חד פעמי?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
@ניהול קהילת כתיבה
אולי טעיתי במיקום.
בחוקת הפורום של 'עריכה לשונית' כתוב:
ניקים ללא הרשאות בקהילת כתיבה שרוצים לפרסם קטעי כתיבה חד פעמיים מוזמנים לפנות אליי או אל @ניהול קהילת כתיבה, ואם הקטע יימצא מתאים יועלה בקהילת כתיבה, כמפורט בחוקת הפורום (2ה).
[זכור לי שהיה כזה קטע בחוקת 'קהילת כתיבה'. כעת לא מצאתיו].

על יסוד זה ביקשתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה