כללי השבוע עשיתי מנוי ב- shutterstock

• הוסף לסימניות
אפשר המלצות מה להוריד?
מרוב השפע התבלבל לי קצת.

וכשאנשים מבקשים שאקנה בשבילם תמונה,
כמו כסף לוקחים על זה?

תודה!

• הוסף לסימניות
כדאי להכין רשימת נושאים שבהם את רגילה להשתמש
או לחילופין יש סיכוי סביר שתמצאי בהם ענין בעתיד (ילדים, עונות השנה, חגים, וכדו')
וכן להוריד אלמנטים שיהיו שימושיים גם בוריאציות שנות
(כמו מסגרות, אייקונים וקטוריים רקעים, מגילות, וכדו')
תתרגמי את המילים בגוגל (אפילו צירופים כמו פרחים בגולים) וכך החיפוש יהיה ממוקד ואפקטיבי,
בנוסף את יכולה בצד שמאל למיין את התוצאות לפי תמונות, אילוסטרציות, ווקטורים ועוד כך יגיע בדיוק מה שאת מחפשת
בהצלחה
(אם יש לך תמונות מיותרות אני ממש מתגעגעת...:) )

• הוסף לסימניות
ניסיתי בדיוק מה שהצעת לפי רשימות.. אבל כמה כבר אפשר להוריד ?

זה יוצא 750 קבצים בחודש.. 25 ליום, קצת כאב ראש.
(ששווה, אבל עדיין כאב ראש)..

• הוסף לסימניות
למה נגמר?
25 רקעים מוזהבים
25 רקעים מוכספים
25 נופים עם ים
25 סתויים/גשומים
25 תמונות ילדים ומשחקים
להמשיך?

• הוסף לסימניות
למה בעצם להוריד סתם תמונות שלא ברור אם יהיו באמת שימושיות אח"כ?
אני עובדת בשיטה אחרת, קונה חבילה באייסטוקפוטו ואין לזה מגבלת תאריך, מתי שצריכה תמונה מורידה אותה וזה יורד לי מהחשבון של החבילה.

• הוסף לסימניות
מאוחר מידי, כבר עשיתי.. לא נורא, אני לפני פרוייקט גדול סביר להניח שאשתמש בהרבה ממה שאוריד/הורדתי..

סליחה, לא לינק,
התכוונתי לפירוט העיסקה שלך איתם?
כמה יוצא לך לכל תמונה/איור?

סביר להניח שהרבה יותר מ-shutterstock בגלל הפריווילגיה שציינת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SHANTY3;886176:
מאוחר מידי, כבר עשיתי.. לא נורא, אני לפני פרוייקט גדול סביר להניח שאשתמש בהרבה ממה שאוריד/הורדתי..

אפשר לינק למה שציינת?

http://www.istockphoto.com/buy-stock-prepaid-credits.php?isource=EN_LO_BUCKET1

שילמתי מראש משו כמו 430 דולר (אני רואה שגודל החבילות השתנה שם קצת) לכ-250 או יותר קרדיטים. נחשב ליקר, אבל קריאייטיבי וקל מאד למצא כאן מה שמחפשים וניסיתי גם אתרים אחרים. עבורי זה רלוונטי כי אני משתמשת ממש בתמונות בודדות. יש קוד וססמת משתמש ובכל פעם שמורידים תמונה זה יורד מהחשבון.

• הוסף לסימניות
אייסטוק מאד איכותי אבל מצד שני מאד מאד יקר, ולכן אני קונה בו תמונות רק אחרי שאני לא מוצאת בשום אתר אחר.
אני קונה מנויים בשלשה אתרים, אייסטוק, שטרסטוק ו-123, מתחילה לחפש בזול יותר ועוברת ליקר רק באין ברירה. המון פעמים גיליתי תמונות באייסטוק שנמצאות גם בשטרסטוק ו-123

• הוסף לסימניות
ההבדל במחיר בין אייסטוק ושאטרסטוק הוא ענק
למנוי של חודש בו את מורידה 750 תמונות את משלמת פחות מ-1000 ש"ח (דהיינו שקל ומשהו לתמונה)
באייסטוק את עלולה לשלם 50 ש"ח לתמונה כמו כלום.
אני גם מחזיקה מנוי באייסטוק אבל משתמשת בו פעם ב...
אם אני צריכה 10 תמונות בבת אחת אני כבר מעדיפה את שאטרסטוק.
אגב- הרבה תמונות הן חופפות...

• הוסף לסימניות
לסיכום נאמר שזה הכל תלוי בצורך.
אין משהו קבוע. (:

• הוסף לסימניות
כל יום התמקדתי בנושא אחד או שניים

• הוסף לסימניות
למי שעשה מנוי לפני מוצ"ש האחרון, שימו לב, בעקבות מעבר של ארה"ב לשעון חורף, שעת איפוס ההורדות התארחה בשעה, ולכן אם עשיתם את המנוי בשעה 11 בבוקר, כעת הוא מתאפס בשעה 12.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mendalle;886760:
למי שעשה מנוי לפני מוצ"ש האחרון, שימו לב, בעקבות מעבר של ארה"ב לשעון חורף, שעת איפוס ההורדות התארחה בשעה, ולכן אם עשיתם את המנוי בשעה 11 בבוקר, כעת הוא מתאפס בשעה 12.

תודה רבה!!
מתי בדיוק הזיזו את השעון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה