כללי השבחות דפוס

• הוסף לסימניות
מעוניינת לדעת על השבחות דפוס מסויימות, אודה למי שיכול להחכים אותי!

1. האם UV זה לקה סלקטיבית?
  2. האם יש בזה רמות שונות?
  3. צריך גלופה?
  4. האם אפשרי לעשות כזה דבר על נייר מטאלי?
  5. מה נקרא הטבעה?
  6. איך זה נראה על נייר שאני משתמשת בו דו"צ? (בולט בצד הלא מוטבע?)
  7. האם צריך לזה גלופה?
  8. מה יותר יקר: הטבעה או לקה סלקטיבית/UV?
  9. האם הם(ההטבעה+UV) חייבים/יכולים לבוא ביחד?
  10. האם הטבעה על נייר מטאלי מייקרת?
תודה לתשובותיכם!

• הוסף לסימניות
1. כן
2. כן, רמות עובי ההשבחה.
3. או גלופה או בטכניקות שונות של אובר-פרינט.
4. כן
5. משהו כמו 'שיקוע' של הנייר, ללא צבע בד"כ.
6. אם צד אחד שקוע, אז מצד השני הוא בולט.
7. כן
8. תלוי בהמון פרטים, אין תשובה אחידה לשאלה זו.
9. לא
10. לא

בהצלחה

• הוסף לסימניות
גרף הול, תודה על תשובתך המפורטת!

• הוסף לסימניות
מעוניינת לדעת על השבחות דפוס מסויימות, אודה למי שיכול להחכים אותי!

1. האם UV זה לקה סלקטיבית? גם.
  2. האם יש בזה רמות שונות? חיובי, אם לזו לקה סלקטיבית, אפשר לקבל אותה בגבהים שונים ובטכסטורות שונות.
  3. צריך גלופה? לא.
  4. האם אפשרי לעשות כזה דבר על נייר מטאלי? בהחלט.
  5. מה נקרא הטבעה? כשמה כן היא...
  6. איך זה נראה על נייר שאני משתמשת בו דו"צ? (בולט בצד הלא מוטבע?) שאלת על הטבעה או על הבלטה? כי אם זו רק הטבעה, לא אמור להיות שינוי בצידו השני של הנייר.
  7. האם צריך לזה גלופה? כן.
  8. מה יותר יקר: הטבעה או לקה סלקטיבית/UV? התשובה לכך תלויה במסםר גורמים משתנים, כמו כמות, גודל וכו וכו..
  9. האם הם(ההטבעה+UV) חייבים/יכולים לבוא ביחד? אלו 2 מושגים שונים.
  10. האם הטבעה על נייר מטאלי מייקרת? לא.
תודה לתשובותיכם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה