עזרה השבת אבידה - ארנק עם כסף ורב קו ועוד...

• הוסף לסימניות
מצאתי על קו 139 מבני ברק לביתר,
ארנק עם כסף ורב קו על שם יוסף שטרן, אשמח מאאאד להחזירו לבעליו!!!
ואם מישהוא יודע מס' של טלפון של אבדות שאני יכולה להשאיר פרטים או פרסום כמו יתד נאמן אודה מאד!! ותזכו למצוות!!

• הוסף לסימניות
קודם כל יש פה בפורום איש את רעהו --- שרשור של השבת אבידה.
דבר שני כדאי מאד שתעדכנו בחדר השבת אבידה של חברת האוטובוסים שמצאתם כי שמה זה המקום הראשון שמחפשים.

• הוסף לסימניות
אני מכירה יוסי שטרן מבני ברק.
יש אולי תמונה של הרב קו שאני יוכל להגיד לך אם זה הוא

• הוסף לסימניות
אם יש כרטיס קופת חולים-
מתקשרים לקופה והם מביאים את המספר של הבן אדם.

• הוסף לסימניות
אחי מצא כרטיס אשראי התקשרנו בטלפון למשפחה כשמצאנו את האדם המבוקש ביקנו ממנו פרט מזהה הוא אמר את שלושת הספרות ב"ה החזרנו את האבדה

• הוסף לסימניות
מצאתי על קו 139 מבני ברק לביתר,
ארנק עם כסף ורב קו על שם יוסף שטרן, אשמח מאאאד להחזירו לבעליו!!!
ואם מישהוא יודע מס' של טלפון של אבדות שאני יכולה להשאיר פרטים או פרסום כמו יתד נאמן אודה מאד!! ותזכו למצוות!!

• הוסף לסימניות
מה את מציעה? איך לתקשר איתי?
מעריך את זה שמיד מחקת...
אפשר בפרטי. או שמי שבאמת חושב שנאבד לו הוא ישאיר את הפרטים שלו/ה...
בדור שלנו לשמור על חיסיון מקסימלי - זה רק יתרון... בהצלחה בקיום המצווה בשלימות ובמהרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה