מידע שימושי השוואת מחחירי קומיקסים לילדים

• הוסף לסימניות
אני קונה לילדים שלי קומיקס כל חג ומועד, אני רוכש קבוע ברשת מסוימת,
ולאחרונה נחשפתי לרשת אחרת שהמחירים שם יקרים ביותר מ100%!!!
הלכתי לחנויות ובדקתי וגם בחנות הפיזית אלו המחירים,
אם יש למישהו הסבר לפערים המטורפים אשמח לקבל.
הנה דוגמאות מהשבוע האחרון לספרים חדשים כריכה קשה ובאותו גודל
אין לי מניות בחנות ספרים כלשהיא ואין לי אינטרס, לכן לא ציינתי את שמות החנויות, אני מפרסם את זה רק כדי לעודד השוואת מחירים!

אבוד מספרד 2.jpg
אבוד מספרד 1.jpg
כאב בבוץ 2.jpg
כאב בבוץ 1.jpg
מתימן 2.jpg

אבוד מספרד 2.jpg
מתימן 1.jpg
אבוד מספרד 1.jpg
נפוליאון 2.jpg
נפוליאון 1.jpg
מזימה 2.jpg
מזימה 1.jpg
חצקל 2.jpg
חצקל.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא צריך לציין
כולנו יודעים

ומי שלא יודע רואה את הספרים של הלוגו באתר , בכתב וברקע...

....

• הוסף לסימניות
וואו לא להאמין איזה פער!

• הוסף לסימניות
יישר כח על ההשקעה בצילומים ובהעלאת הנושא.

• הוסף לסימניות
הם יותר זולים בעיקרון, אבל ספרים שבהוצאת *** ***** יותר יקרים אצלם.
תבדקו לדוגמא ספרים של יונה ספיר, תופתעו.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה