דרוש מידע השחרה סרט של כובע סמעט מי יודע איך?

• הוסף לסימניות
למי יש נסיון איך הדרך הכי טובה להשחיר סרט של כובע
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אני חידשתי את כל הכובע כולל הסרט- יצא מדהים!!!
קניתי ספרי שחור לנעל זמ'ש קטיפה, ריססתי את כל הכובע.
קיבלנו חדששש

• הוסף לסימניות
משחת נעליים
מנסיון!!!!
רק שים לב שלא יעלה על השיער

• הוסף לסימניות
אני השתמשתי לפני שנתיים בחברה אחרת שהיה לי,
לפני תקופה בעלי הופיע עם כובע חדש וסיפר לי שהוא ריסס מחדש,
זה התרסיס שמצאתי פה, אז כנראה שהוא השתמש בזה.
נסו על מקום קטן בפנים, תראו תוצאות ואז תחליטו להמשיך.
כך כתוב על הבקבוק: תרסיס לחידוש והגנה מתאים לנעלי זמש רסס מחדש את הנעל ממרחק של 20 ס"מ והנח לייבוש
WIN_20231026_22_19_16_Pro.jpg
והנח לייבוש

• הוסף לסימניות
אני השתמשתי לפני שנתיים בחברה אחרת שהיה לי,
לפני תקופה בעלי הופיע עם כובע חדש וסיפר לי שהוא ריסס מחדש,
זה התרסיס שמצאתי פה, אז כנראה שהוא השתמש בזה.
נסו על מקום קטן בפנים, תראו תוצאות ואז תחליטו להמשיך.
כך כתוב על הבקבוק: תרסיס לחידוש והגנה מתאים לנעלי זמש רסס מחדש את הנעל ממרחק של 20 ס"מ והנח לייבוש
צפה בקובץ המצורף 1483483והנח לייבוש
איפה אפשר להשיג את התרסיס?

• הוסף לסימניות
לרסס על הסרט סנו קל-רסס וכבס , ולנגב עם מגבון לח , יוצא נקי לגמרי מזיעה לבנה...
יש לך רעיון איך אפשר לרסס מבלי שזה יהרוס את הכובע עצמו?
ואגב מה זה התרסיס הזה ?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
לגבי כתמי זיעה בכובע, אפשר לנקות ע''י ששופכים קצת אלכוהול 70% לחיטוי על הכתם ואז
לגרד את הכתם בעדינות ותראו פלאות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה