השידור נגמר, מהם התוצאות?

• פותח הנושא EPaP
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שש בן שש;2234205:
ראשית גילוי נאות... התמונה שאני שלחתי לא נבחרה.

ולענין עצמו, לא מצליחה להתחיל להבין ולהאמין (במחילה סליחה וכפרה מהזוכים המאושרים) שאלו הם התמונות שעלו לגמר...

בתחילה חשבתי לעצמי שלא כדאי לראות את התחרות הרי משתתפים שם גם צלמים מקצועיים, ואם אראה את יצירותיהם, זה יגרום לי להרגיש לא מוצלחת, ולא אוהבת להיכנס לדיכי , במיוחד באלול.

אבל לשמחתי - התאכזבתי!

כי יוצאים לי תמונות יותר טובות מ"10 התמונות שעלו לגמר"....

את מפריזה לחלוטין [אולי כי את רואה כאן צילומי מסך וחושבת שזו חדות המקורר] יש כאן כמה תמונות ממש מרשימות ביצוע איכותי עם אמירה אמנותית מעניינת. [יש גם איזה 2-3 שנראות צילום משפחתי מפושל]

• הוסף לסימניות
מקום ראשון קורס צילום בפרוג
מושקא חסון פסגת זאב ירושלים
תמונה מס' 5
90 נק' + בונוס 5 נק' = 95 נק'

קבצים מצורפים

• תמונה 5.PNG
    KB 360.6 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
היה כאן כמה תמונות ממש מוצלחות בעיני, כל הכבוד לכל הזוכים והזוכות אני ממש שמחה בשבילכם!!!

• הוסף לסימניות
מקום שני מצלמת קנון מארליך
שירה אלק ירושלים
תמונה מס' 10
72 נק' + בונוס 5 נק' = 77 נק'

קבצים מצורפים

• תמונה 10.jpg
    KB 138.4 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
מצטערת על האיכות זו לכידה
מעדכנת את מס' הנקודות שצברה כל תמונה

• הוסף לסימניות
ברור שיש מהם יותר ויש פחות, אבל מתוך מאות תמונות ששלחו אלו הם הנבחרים?

(או שכל הרציניות לא השתתפו, או שהחליטו לעשות צחוק מהתחרות ולשלוח חומרים שחשבו למחוק מהמחשב...)

ולא דיברתי על איכות. שהרי לא ראיתי עדיין אלא צילומי מסך.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אכן היו תמונות וואו וגם כאלה שלא להאמין שנבחרו מתוך אלף (אלף!!) תמונות----

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שש בן שש;2234205:
ראשית גילוי נאות... התמונה שאני שלחתי לא נבחרה.

ולענין עצמו, לא מצליחה להתחיל להבין ולהאמין (במחילה סליחה וכפרה מהזוכים המאושרים) שאלו הם התמונות שעלו לגמר...

בתחילה חשבתי לעצמי שלא כדאי לראות את התחרות הרי משתתפים שם גם צלמים מקצועיים, ואם אראה את יצירותיהם, זה יגרום לי להרגיש לא מוצלחת, ולא אוהבת להיכנס לדיכי , במיוחד באלול.

אבל לשמחתי - התאכזבתי!

כי יוצאות לי תמונות יותר טובות מ"10 התמונות שעלו לגמר"....

נכתב ע"י שש בן שש;2234229:
ברור שיש מהם יותר ויש פחות, אבל מתוך מאות תמונות ששלחו אלו הם הנבחרים?

(או שכל הרציניות לא השתתפו, או שהחליטו לעשות צחוק מהתחרות ולשלוח חומרים שחשבו למחוק מהמחשב...)

ולא דיברתי על איכות. שהרי לא ראיתי עדיין אלא צילומי מסך.

מה שעוד יותר לא ברור זה מאיפה נפלת עלינו פתאום....

קבצים מצורפים

• לא ברור.png
    KB 1.3 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוכון;2234391:
מה שעוד יותר לא ברור זה מאיפה נפלת עלינו פתאום....

ראוי לחייך גם לאלו שנופלות.

ואם קשה, לפחות חיוכון....

• הוסף לסימניות
???

למה הלינק לא עובד ?????
תעלו שוב
תודה !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה