השיר אילן אילן- דחוף!

• הוסף לסימניות
אני צריכה בדחיפות! את השיר אילן אילן במנגינת הלחן המקורי [לא של ורדיגר ולא של שוואקי]

בנוסף, אולי יש למישהו את השיר 'וזכיני לגדל' והשיר 'אמא תגידי לי' בשירת בנות?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חיפשתי באשכול ומצאתי רק את הלחנים של שוואקי וורדיגר ושטינמץ אבל לא את הלחן המקורי.
מה שצירפת בקישור נותן לי סרטון לא ברור, אני צריכה את השיר הספציפי.

• הוסף לסימניות
אני מעלה כאן את השיר, מבוצע ע"י מקהלת מלכות עם ילד הפלא כלשהו.
מה שאני מחפשת זה את השיר במנגינה הזו אבל המקורי (אגב, של מי באמת השיר?) או ביצוע דומה למקורי, אני מבקשת שמי שיש לו את השיר אפילו בכל ביצוע שהוא שיעלה אותו לכאן, תודה רבה.

קבצים מצורפים

• אילן אילן.mp3
    3.1 MB · צפיות: 109
  • הוסף לסימניות
זה כל האילן שיש לי במחשב מקווה שזה יעזור

קבצים מצורפים

• 08 רצועה אילן.mp3
    5.2 MB · צפיות: 86
  • 04-דרשה געשאנק-אילן.mp3
    8.2 MB · צפיות: 64
  • מש אילן.mp3
    7.7 MB · צפיות: 67
  • 04-אילן אילן.mp3
    4.8 MB · צפיות: 85
  • פיטסבורג - אילן רחש.mp3
    6.9 MB · צפיות: 164
  • פיטסבורג - אילן רחש.mp3
    6.9 MB · צפיות: 101
  • הוסף לסימניות
השיר 'פיטסבורג - אילן רחש' ש'חיימיענקל' העלה בהודעה הקודמת, זה אכן השיר המדובר, אלא ששם הוא מבוצע ווקאלי.
אשמח לקבל ממי שיש לו את השיר במנגינה הזו, בכל ביצוע שהוא, וכן אשמח אפילו לקבל פלייבקים של השיר.
למי יש? את השיר, או פלייבק שלו.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
לשעת הדחק-
יש כאן מחרוזת שירים של אילן https://drive.google.com/open?id=0B5...mhKWTA3REo5M28
בלחנים של: ר' חיים בנט. פיטסבורג ור' ירמיה דמן.

אבל הבעיה שזה כביכול מאיזה כנס/ דינר ולא מקורי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה