דרוש מידע השיר המקציף...

• הוסף לסימניות
ולי יש רעיון פשוט ופשטני
איך לא חשבת על זה במוחך הגאוני:
פשוט תיקח שקית מזון קטנטנה
עם חצי כוס חלב ותקשור בפינה.
קשקש את השקית וחתוך בקצה
ואת החלב לכוס הקפה שפוך ותראה איך אתה מרוצה.
לא כל כך הבנתי את הרעיון
ואיפה פה טמון ההיגיון
אתה מתכוין שאעשה זאת במקום המכשיר
צריך לשמוח בחלקי בשביל זה, איזהו עשיר...
אני מהמפונקים שבחבורה, רוצה שיעשו למעני
ואני לא יעלב אם תקרא לזה "עני"

• הוסף לסימניות
לא כל כך הבנתי את הרעיון
ואיפה פה טמון ההיגיון
אתה מתכוין שאעשה זאת במקום המכשיר
צריך לשמוח בחלקי בשביל זה, איזהו עשיר...
אני מהמפונקים שבחבורה, רוצה שיעשו למעני
ואני לא יעלב אם תקרא לזה "עני"
אבל לשטוף את המקציף זו עבודה...
ואין לי המשך לחריזה...

• הוסף לסימניות
טוב אני רואה שהתפרצתי לדלת פתוחה
מחרזים ברינה ומשוררים בשמחה
תודה על העצות המועילות ושאינם
גיליתם את כשרונכם (האמנם?...)
מי שרוצה לטעום מהקפה המוקצף
מוזמן בשמחה, רק שביתי לא יהיה מוצף
מומלץ לתאם מראש, שיההי מבוקר
וכמה כפיות של קפה וסוכר
אגב, עוד שאלה קטנה אם לי יתאפשר
זה מרתיח ת'קפה או רק פושר
טוב, עד כאן שפיכת הלב, זהו
יאללה חברים יום טוב, שוהו
מרתיח אבל לא כמו קומקום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה