עזרה השיר של הדלקת נרות במודיעין עילית

• הוסף לסימניות
טוב לדעת סוף סוף
כל שבוע אני שואלת את עצמי מה מתנגן שם....
האמת? ציפיתי שבעיר ליטאית ישמיעו משהו יותר קליל ולא "ויזנצא אינדערהיים"
למשל, מה שהיה בקיץ "בא שבת" של שוואקי היה מאוד יפה, זה כבד מידי...

• הוסף לסימניות
ואוו באמת שיר כבד!
אצלנו בשכונה (חרדית ליטאית) שמים את שלום עליכם בביצוע של גלעד פוטולסקי
נדוש וקלאסי אבל ממש יפהה ומכניס לאוירההה

• הוסף לסימניות
מעולם לא הייתי יודע איזה שיר יש על אף שאני כנראה שומע אותו כל שבוע...
כשאני שומע את זה כאן עכשיו אני נזכר.

• הוסף לסימניות
רק אני לא מבין למה צריך כל שבוע את אותו שיר?
תגוונו......

ואם כבר מחפשים רעיון יש שיר מקסים שנקרא שלום עליכם של נפתלי קמפה, והוא מתאים לקונספט בטירוף, כי הוא מתחיל עם פתיח "ט'שאבעס" .... תשמעו אותו ותדמיינו את זה ברמקולים. בול.

• הוסף לסימניות
הקפצה. נשמח לקבל את מה ששומעים בצופר בערב שבת (הבנו ששומעים את השירים רק בברכפלד?)
קודם שומעים את שלום עליכם גרסת גלעד פוטולסקי, את זה השגנו פה בפרוג ב''ה
אח''כ יש מנגינת מעבר כזו שאותה אנו מחפשית בנרות... א
ח''כ התעוררי של שמוליק סוכות שיש לנו גם כנ''ל
נשמח מאוד לקבל באופן מיידי ודחוף את מנגינת המעבר הזאת אם אפשרי....
תודה
שבוע טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה