עזרה השכן הזיז את דלת הכניסה שלו

• הוסף לסימניות
דבר ראשון אפשר לדבר לגשת ולספר מה את מרגישה
ובאמת פתרונות זולים יכולים להיות טובים, השאלה עם הקיר מספיק מבודד וחזק או שהוא גם רועד חלש כשטורקים ואז זה מוסיף לרעש.

• הוסף לסימניות
קפיץ שמונע טריקה

אבל אתם צריכים לפחות לשדר שתלכו עד הסוף ואתם הולכים לדרוש מהם להחזיר מצב לקדמותו, כדי שהם יטפלו בזה ברצינות.

• הוסף לסימניות
רב הבינינים שאני מכירה בנויים בצורה כזו- קיר משותף ודלתות צמודות.
אל תרגישו שספגתם כאן נזק לא לגיטימי בכלל.
וכמו שכבר כתבו... הידברות לבבית ומכבדת פותרת בד"כ את כל הבעיות...

• הוסף לסימניות
כנראה שקודם כל לברר שהם מוכנים לבא לקראתך, ואז בכל טמבור יש פתרונות, אם זה הדבקה של ספוג שמחליש את עוצמת הטריקה, או קפיץ שיסגור את הדלת לאט יותר.
או אם נגזים, אז להביא מישהו שמומחה לדלתות וידע לעזור להפחתת הרעש
[הכל בהנחה שהבעיה רק עם הרעש ולא עם המיקום החדש]
בבית של סבא וסבתא שלי יש מעל המשקוף פלסטיק קטנטן שעובד על אותו עיקרון של חגורת בטיחות, כשהדלת נסגרת במהירות-היא לא נסגרת, כדי שהיא תיסגר-צריך לסגור בנחת ועדינות, טוב גם לחינוך...
אין לי מושג איפה קונים את זה ואם יש להשיג את זה היום
עריכה: מצאתי משהו שנראה לי שזה זה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בלת"ק
חשוב מאוד לציין שרק בתקופה המיידית לאחר השיפוצים תוכלו לדבר איתו על הנושא, אחרי חודשיים בערך מתחילים לקבל פרצוף של: "מה אתה אומר.... בטח... נחשוב על משהו...." ודחייה לנצח!
לא באשמתו, אלא ככה אנחנו... בתקופה הראשונה בלחץ אם הזיק למישהו משהו, ואז מתרגלים שאם לא דיברו איתנו סימן שהכל טוב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה