השכרה/ השאלה כובעים לני בורן

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אני לא צלמת, אבל מתעניינת מאוד בצילומי ניו בורן. (הובי שלי)
לשמחתי הרבה חברה ילדה תאומים, ואני מחפשת להשאיל/להשכיר כובעים סרוגים. (למישהי שיש לה 2 יחידות, בנים.) או אם אתם מכירים מקום שאפשר לקנות אותם במחיר טוב.
בבני ברק.
(גם אשקלון יכול להיות רלוונטי :D)

תודה מראש!
רחלי:)

• הוסף לסימניות
מקפיצה.

איפה ניתן לרכוש בבני ברק כובעים סרוגים?

• הוסף לסימניות
אם מישהי מחפשת-
הסתובבתי היום בקניון ומצאתי בHַ&M.
היחיד הסרוג שהיה מבין כל החנויות לבגדי ילדים. (GAP, קסטרו, זארה, סולוג, פוקס, הוניגמן, קדס, שילב, גולף, ואולי עוד שאני לא זוכרת:))

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מצטרפת לדוד- גם אני ממליצה על "תותים" במרמלדה מרקט - רותי מביתר

אני הזמנתי אצלה כובע קאפקייק (לתחפושת) בהזמנה אישית ע"פ דוגמא שנתתי לה מאליאקספרס

השירות והאיכות מעולים! והמחירים ממש הוגנים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;1454761:
מצטרפת לדוד- גם אני ממליצה על "תותים" במרמלדה מרקט - רותי מביתר

אני הזמנתי אצלה כובע קאפקייק (לתחפושת) בהזמנה אישית ע"פ דוגמא שנתתי לה מאליאקספרס

השירות והאיכות מעולים! והמחירים ממש הוגנים!

יש לך תמונה?

• הוסף לסימניות
היום ראיתי גן כובעים כאלה בדלתא ברחוב יפו
לכל המעונינות...

• הוסף לסימניות
מוכנה לסרוג תמורת תשלום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה