השכרת בגדי ארועים

• הוסף לסימניות
אולי מישהי יודעת היכן קימות השכרות בגדי ערב שמשכירות בגדי הריון לארוע?

או שמישהי יודעת על בגד פרטי להשאלה (במידה L-XL)

אשמח לתשובות.

• הוסף לסימניות
אני קופצת על הגל-
מחפשת בגדים לארוע לילדות (סט של כמה גדלים, עדיף סגול)
באזור י-ם וביתר.

כמו"כ בגד לארוע לאשה 2חלקים.

מיש יודע פרטים, גם השכרות וגם משפחות שתפרו ואולי מוכנות להשכיר וכד'
אשמח לשמוע.

תודה!

• הוסף לסימניות
בירושלים - גמ"ח לבגדי הריון - סורוצקין 43 02-5372649 ימי ראשון ושלישי בערב. דברים חדשים, חדישים ומקסימים.

• הוסף לסימניות
אני משכירה בגד הריון מהמם שלא כמו כל בגדי ההריון הרגילים מתאים בערך לחוודש שישי שביעי
צרי עימי קשר באישי
וחוץ מזה יש לי בהשכרה סט של שמנת זהב משגע 2 קטנות בגילאי 456 בערך וגדול לגלאי 17-20 בערך
יש גם כחול למבוגרת מידה כמו 46 מדהים וכן לבחורה מידה 38 ולקטנות מידה 89

• הוסף לסימניות
יש למישהו עוד מידע?
זה די דחוף. יש לי חתונה עוד חודש של גיסה אני חייבת בגד, ולקנות חבל לי, אין מה לעשות עם זה אחר כך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;496660:
אני קופצת על הגל-
מחפשת בגדים לארוע לילדות (סט של כמה גדלים, עדיף סגול)
באזור י-ם וביתר.

כמו"כ בגד לארוע לאשה 2חלקים.

מיש יודע פרטים, גם השכרות וגם משפחות שתפרו ואולי מוכנות להשכיר וכד'
אשמח לשמוע.

תודה!

בעיר בית שמש גם טוב??

• הוסף לסימניות
באתר קוגל, אתר של עסקים חרדיים יש את כל ההשכרות שמלות בכל הארץ, כולל השכרת בגדי הריון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה