מידע שימושי השכרת דרבוקות

• הוסף לסימניות
אני מחפשת דרבוקות להשכרה ליום אחד/חצי יום.
מישהו מכיר מקום שאפשר להשכיר באיזור ירושלים / מודיעין עילית?
תודה

• הוסף לסימניות
לא מזמן הייתי בהפעלה של דרבוקות.
היינו 160 נשים והיה לה אפילו הרבה יותר.
אולי היא גם משכירה
קוראים לה מיכל.
אם מעניין אותך אנסה להשיג לך את המספר

• הוסף לסימניות
בעצם גם בת דודה שלי מפעילה חוגים בדרבוקות אולי היא משכירה. אבל כנראה אין לה ממש המון.
אם מעניין אותך אתן לך מספר

• הוסף לסימניות
בעצם גם בת דודה שלי מפעילה חוגים בדרבוקות אולי היא משכירה. אבל כנראה אין לה ממש המון.
אם מעניין אותך אתן לך מספר
אני צריכה דרבוקות בודדות.
אשמח אם תוכלי לתת לי מספר. איפה הבת דודה גרה?

• הוסף לסימניות
יש את עדנה גיאת בירושלים.
אין לי תמספר

• הוסף לסימניות
רבקה קדוש עושה הפעלות ולדעתי גם משכירה. היא בקרית גת, אבל מגיעה לכל הארץ.
יש לה חברה של הפעלות בשם "על הגובה".
אם מעניין אותך אברר לך מספר.

• הוסף לסימניות
תנסי פה
0583221663

• הוסף לסימניות
בירושלים עדנה גיאת.
ממש זול ודרבוקות טובות בשני גדלים

• הוסף לסימניות
מחפשת השכרת דרבוקות קטנות (130)
עדיף באזור טבריה
יש?
או באזור ביתר ופשוט נעמיס על האוטובוסים..
תודה!

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה.
מכירים השכרת דרבוקות לבודדים באיזור בני ברק?

• הוסף לסימניות
מנסה-
מישהי מכירה באזור בני ברק?
צריכה כ 100 דרבוקות
ומישהו יודע מה בערך המחיר?
תודה !!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה