דרוש מידע השכרת כלי כסף - יש לזה שוק?

• הוסף לסימניות
האם יש מקום לפתוח השכרה לכלי כסף יוקרתיים,
לארוע מפואר? לאדמו''ר שיוצא לשבת התאחדות,

מצד אחד מי לא רוצה ארוע מרשים ומיוחד עם שולחן כבוד מלא בכלי כסף יוקרתיים,
מצד שני, המחיר לא זול לארוע.

אשמח לשמוע דעתכם.

• הוסף לסימניות
לדעתי זה מאוד בעייתי
והסביר מדוע (א.)יש לי מכירה קטנה... בבית וגם עבדתי כמה שנים בתחום. וכמו שכולם יודעים שהמתכת הזו מאוד רגישה בראש ובראשונה למכות. וכל מכה קטנה ככל שתהיה ניראת לעין ועוד ועוד בעיות שיכולות לצוץ כשזה עובר מיד ליד
(ב.) אני לא נמנה על הזרם החסידי אבל אני מאמין שכל אדמו"ר יש לו את הגביע שקיבל מאבא סבא וכדו

• הוסף לסימניות
האם יש מקום לפתוח השכרה לכלי כסף יוקרתיים,
לארוע מפואר? לאדמו''ר שיוצא לשבת התאחדות,

מצד אחד מי לא רוצה ארוע מרשים ומיוחד עם שולחן כבוד מלא בכלי כסף יוקרתיים,
מצד שני, המחיר לא זול לארוע.

אשמח לשמוע דעתכם.
אולי יש מקום לפתוח, אבל כמשהו צדדי

• הוסף לסימניות
לדעתי זה מאוד בעייתי
והסביר מדוע (א.)יש לי מכירה קטנה... בבית וגם עבדתי כמה שנים בתחום. וכמו שכולם יודעים שהמתכת הזו מאוד רגישה בראש ובראשונה למכות. וכל מכה קטנה ככל שתהיה ניראת לעין ועוד ועוד בעיות שיכולות לצוץ כשזה עובר מיד ליד
(ב.) אני לא נמנה על הזרם החסידי אבל אני מאמין שכל אדמו"ר יש לו את הגביע שקיבל מאבא סבא וכדו
אני מכיר קצת את התחום, אין ספק שזו מתכת רגישה, אבל כמו שאצל אדמורי''ם זה נשמר שנים ולא מקבל מכות, אפשר לעשות כך גם בהשכרה.
בנוסף, אני בעיקר מתעסק עם שוק היד שניה, רוב הכלי כסף שקניתי היו עם דנטים [מכות במתכת] ויש אנשי מקצוע שיודעים לתקן זאת במהירות ובצורה כזו שלא ישאר רושם.
לכן הנושא הזה כמובן מטריד, אבל עדיין אפשרי להתמודד איתו.

מתוך ידיעה, לרובם אין
או שהחסידות התחלקה, או שזו חסידות חדשה,
ובעיקר ברוב החסידויות רוצים את המילה האחרונה בבקבוק כסף או גביע, ולכן יש התחדשות כל הזמן.
היופי עולה כל תקופה מחדש לרמות מטורפות .

אולי יש מקום לפתוח, אבל כמשהו צדדי
לא חשבתי לעשות זאת לפרנסה או לעבודה עיקרית,
אלא כחלק מהתחביב שלי, שהוא עתיקות ויד שניה בכלי כסף וזהב,
לפתוח השכרה של כמה כלים יפים.

השאלה הגיעה מתוך שאלה מציאותית, הציעו לי לקנות חבילה גדולה של כלי כסף כבדים ויפים, שלא מתאימים לבית רגיל אלא יותר לאירועי פאר וכדומה, והתלבטתי האם לקנות במחיר יחסית טוב, אבל בסופו של דבר כרגע לא פתחתי את ההשכרה, אז לא קניתי.
[ונמכר לחסידות מסוימת בארה"ב]

תודה רבה על התגובות.

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר השכרה בבני ברק של ה'כד כסף' וה'נטלה' ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה