עזרה השכרת מחשב נייד

• הוסף לסימניות
למישהו יש מידע על השכרת מחשבים בירושלים במחיר מוזל?

או יש מישהו שמעונין להשכיר את המחשב שלו? למכור במחיר מוזל?

• הוסף לסימניות
מבררת לגבי השכרת מחשב נייד חזק (לתוכנות גרפיקה ועריכת וידאו)
לתקופה (חודש +)
באזור מודיעין עילית

• הוסף לסימניות
יש לי 2 מספרים
1. 0548437446 אני בעבר השכרתי וממש נהנתי מקווה שזה עדין פעיל
2. 0533142554 לא השכרתי אבל הבנתי שהם בסדר
בהצלחה ענקית

• הוסף לסימניות
לי בעבר עלה 30 שח ליום אין לי מושג אם זה עדין כך
על המספר השני הבנתי שזה סביר אבל אין לי מושג

• הוסף לסימניות
יש מישהי באזור ביתר עילית שיש לה מחשב לא בשימוש
לכמה ימים/שבועות לצורך סיום פרויקט גמר בתכנות?
אפשרי בתשלום
0533174762

• הוסף לסימניות
למישהו יש מידע על השכרת מחשבים בירושלים במחיר מוזל?

או יש מישהו שמעונין להשכיר את המחשב שלו? למכור במחיר מוזל?
אני מעוניינת למכור את המחשב שלי במחיר מוזל
אני לא גרה באזור ירושלים אבל אולי אפשר למצוא דרך אם אתה בכלזאת רוצה

• הוסף לסימניות
האם יש למישהו מידע על השכרת מחשב נייד
עם סינון אתרוג באיזור בית שמש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה