דרוש מידע השכרת מכשיר סליקת אשראי

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מידע בנושא
אני צריכה לשכור מכשיר סליקה למכירה של כמה ימים
איפה ניתן לשכור ?
לאן הכסף נכנס?
מה רשום בפירוט?
אשמח מאוד לכל פירוט בנושא
תודה

• הוסף לסימניות
ולאן נכנס הכסף?
אגב בנדרים פלוס נותנים גם לעסקים או רק לתרומות ?

• הוסף לסימניות
אני זקוק כעת לסליקה עבור מכירה חד פעמית
אשמח לדעת האם מצאת פתרון טוב

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הי
מצאת בסוף משהו?​
אני פתחתי חשבון בUPAY בשביל הסליקה
ובנדרים פלוס בשביל המכשיר, הם משכירים
אם אני לא טועה, בטלתי אח"כ את המנוי לנדרים פלוס, שלא ימשיכו לגבות לי
בעיקרון, אם יש לך מחשב נייד, מספיק לך לפתוח בחברת סליקה כמו יופיי, רק שאת צריכה להכניס את הפרטי אשראי ידני ואם יש לחץ בקופה, זה בעייתי. או שתשיגי את החלק ההוא שמגהצים איתו את האשראי (איך קוראים לזה? קורא כרטיס אשראי?) שמתחבר ליציאת USB. כמדומני שראיתי בעליאקספרס

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אה ועוד משהו לקחת בחשבון, ביופיי, החל מסכום מסויים שהרווחת בסה"כ, הם רוצים לשבת איתך בפגישה פרונטלית כדי לאשר העברה לחשבון הבנק
אני לא זוכרת את הסכום, אולי 7000, אני בכל אופן לא עברתי אותו, אז לא הייתי צריכה

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות מכשיר סליקה ושיכנס לחשבון בנק שלי
חשוב לי לדעת כמה דברים
כמה עלות של מכשיר כזה?
מה רשום בפירוט חשבון בנק של הלקוח?
והאם אצטרך לשלם מס,הבנק עולה על זה מהר?
תודה לעונים

• הוסף לסימניות
לי יש יופיי, עובד גם דרך המחשב וזה הכי נח והכי זול
לאחרונה הוספתי קופה ניידת של נאייקס שמוציאה גם חשבוניות. ואני ממש מרוצה ממנה, היא מהממת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה