השכרת ציוד לאירועים בצפון

• הוסף לסימניות
יש פה מישהי שערכה אירוע רציני בצפון והשכירה ציוד?
וילונות, מסכים,
מרכזי שולחן, פמוטות,
מפות ומפיונים ברוקט בצבעים עדכנים?

• הוסף לסימניות
מולטיקולר (ליבוביץ) מחיפה מפיקים אירועים בסדרי גודל גדולים- רצה מס'?

• הוסף לסימניות
אני לא צריכה הפקה אלה מחסן ציוד,
ולאו דווקא הכל מאותו מקום.

• הוסף לסימניות
יש למשהו מושג איפה משכירים ציוד להשלמת העיצוב של האירוע?
אני בעז"ה מעצבת ,
ומחפשת מרכזי שולחן מפות ומפיונים מברוקט ועוד .
תודה

• הוסף לסימניות
יש למשהו מושג איפה משכירים ציוד להשלמת העיצוב של האירוע?
אני בעז"ה מעצבת ,
ומחפשת מרכזי שולחן מפות ומפיונים מברוקט ועוד .
תודה
@בת הכפר
מקפיצה עתיקות...
איפה מצאת בסוף? אני חמפשת גם...

• הוסף לסימניות
מצאתי מישהו ממושב מחניים קוראים לו מיכאל,
וחלק מהציוד לקחתי מגמח בביתר...
היום ידוע לי שיש בצפת גמח השכרת ציוד לא מכירה מה בדיוק מכיל
רק בשמחות

• הוסף לסימניות
לציפי כהן מהמקפוס הקולינרי יש מחסן ענקקקקקק ומטורף להשכרת ציוד לאירועים, יש להם הכל!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה