עזרה השכרת רכב בארץ דרך אתר סקייסקנר

• הוסף לסימניות
@דוד שוורץ
אולי תדע להסביר לי איך בוחרים תחנה,
רציתי להזמין רכב קטן בבני ברק ליום אחד, האופציה הכי זולה זה אתר הציע היה באלבר, (מחיר 108 כשבהזמנה רגילה בארץ יקר יותר ב20 ש"ח), אבל יש בב"ב 2 תחנות, הגעתי עד שלב התשלום ולא מצאתי שום מקום לבחור תחנה.

באתר כתוב שזה כולל את כל המיסים
כל המסים לתיירים...

• הוסף לסימניות
@דוד שוורץ
אולי תדע להסביר לי איך בוחרים תחנה,
רציתי להזמין רכב קטן בבני ברק ליום אחד, האופציה הכי זולה זה אתר הציע היה באלבר, (מחיר 108 כשבהזמנה רגילה בארץ יקר יותר ב20 ש"ח), אבל יש בב"ב 2 תחנות, הגעתי עד שלב התשלום ולא מצאתי שום מקום לבחור תחנה.

באתר כתוב שזה כולל את כל המיסים
את התחנה בוחרים בהתחלה, באותה עמודה שבה אתה בוחר את המדינה והעיר, במקרה של בני ברק אני מניח שהסניף היחיד של אלבר שעובד איתם זה הסניף של הרב כהנמן (שנקרא אלבר יורופקאר) ולא זה שבמבצע קדש, (אני ממש לא בטוח, זוהי השערה בלבד) אפשר לראות את הכתובת המדויקת בשובר שמקבלים למייל לאחר סיום ההזמנה.

וכמו שתלמידים אמר: המיסים באתר הכוונה למיסי נמל וכד' ולא מע"מ

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכון.
כך התברר לי לאחרונה מול סוכן השכרת רכב.
יש פעמים שזה ממש כך! אבל, תראו דוגמא של הזמנה, למשך 9 ימים שבצעתי מיום לפני סוכות ועד יום אחרי, כשהעלות כולל מע"מ הייתה 690 ש"ח!!! הזמנה דומה בחברה או אצל סוכן בארץ הייתה עולה לי לפחות 1200 ש"ח!! (בדקתי את זה)
אני מצרף שובר של ההזמנה + קבלה,
ס"ה לכל התקופה עלה לי: מקדמה 86.3 + 503.4 + 100.3 מע"מ, ס"ה 690 ש"ח לכל התקופה (9 ימים בזמן שהמחירים בשמים) .

קבצים מצורפים

• שובר -אנגלית (1).pdf
    KB 80.3 · צפיות: 47
  • קַבָּלָה מתורגם מגוגל (1).pdf
    KB 69.7 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
האתר הוא לא ישראלי הוא פשוט בעברית לעומת economycarrentals.com
שהוא באנגלית,
ולמרות שהאתר economycarrentals.com באנגלית
במדה ואתם יכולים להסתדר עם האנגלית ממש כדאי לבדוק ולנסות אותו, ממליץ בחום,
טיפים לשימוש באתר אפשר למצוא פה
שמחתי לראות היום שהאתר economycarrentals.com התחיל לתת שירות גם בשפה העברית

• הוסף לסימניות
חיפשתי שם לסוף יולי ולא היה פחות מ-140 ליום,
מישהו מכיר אופציה יותר זולה?

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי, וידוע לי,
הזמנה דרך אתר חוץ ארצישראלי, המחירים אינם כוללים ביטוח, שזה בעצם הרכיב המייקר בביטוח בארץ,
ואם תרצו להוסיף ביטוח הרבה פעמים זה כבר לא משתלם,
בשונה מאנשי חו"ל ששם קיים ביטוח פר אדם, כלומר אדם עושה על עצמו ביטוח, ואז כל רכב שהוא עליו מבוטח אוטומטית...

• הוסף לסימניות
הזמנה דרך אתר חוץ ארצישראלי, המחירים אינם כוללים ביטוח, שזה בעצם הרכיב המייקר בביטוח בארץ,
ממש לא בהכרח.
יש לקרוא את תנאי ההשכרה בהקפדה, ולראות מה כלול ומה לא.

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר השכרת רכב לסוף יולי באיזור 100 ש"ח ליום (בהזמנת שבוע)?

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר השכרת רכב לסוף יולי באיזור 100 ש"ח ליום (בהזמנת שבוע)?

• הוסף לסימניות
שמחתי לראות היום שהאתר economycarrentals.com התחיל לתת שירות גם בשפה העברית
כמה שאלות לגבי האתר הזה. לגבי הזמנה לסוף יולי.
1. כמה החלוקה שלו לסוגי הרכבים אמינה כי הוא לא נותן לפי דרגת הרכב כמו שחברות ההשכרה מסווגות את סוגי הרכבים (L/D/F וכו') אלא הור רק כותב מיני/אקונומי/קומפקטי/משפחתי וכו'. הבעיה היא שלצורך העניין גם לניסאן מיקרה/שברולט ספארק וגם ליונדאי i20/קאיה ריו הוא קורא לזה - אקונומי. והרי יש הבדל ביניהם. כי בדרגות בחברות השכרה זה מדורג שונה. אז איך אני יודע איזה דרגה אני מזמין.
(בהזמנה שצירפת--כתוב איזה קטוגריה הזמנת-- אבל איך אני יודע לפני שלב ההזמנה)
2. האם צריכם בדלפק להוסיף ביטוח כלשהו (לא ביטול השתתפות), והאם יש עוד חיובים כלשהם בדלפק חוץ ממע"מ 17%.
3. במקרה ביטןל 48 שעות לפני ההזמנה הם אכן מחזירים את כל הסכום.?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
1. לגבי החלוקה אני לא לגמרי בטוח...
תמיד לקחתי את ה"הכי זול" כך שהייתי מרוצה.... הזמנתי הזמנות של קטגוריות גבהות יותר לחבר והוא קיבל רכבים טובים יותר... חוץ מזה, הרבה פעמים הוא מביא באמת שתי קטגוריות עם רכב שונה בדרך כלל אין הבדל כמעט(ברכב ובמחיר)... קיה פיקנטו ושברולט ספארק... אמנם יש מקרים שמוצגים שתי תוצאות שונות עם אותו שם ואז צריך לשים לב לספקים השונים....
חוץ מזה.... בהזמנה שמקבלים אפשר לראות את קבוצת הרכב וכמו שאכתוב בשובה 3 אם זה לא מה שרציתם אפשר תמיד להתחרט.... ולבטל או להשאיר את ההזמנה ורק לבצע שינוי בסוג הרכב...

2. אין שום תוספת תשלום חוץ ממע"מ... ישאלו אותך כרגיל בכל ביצוע השכרה אם אתה מעונין בביטול השתתפות עצמית.. או מעוניין להשאר עם הביטוח הבסיסי שזה ממש מה ששואלים בכל ביצוע השכרה .....

3. בביטול יומיים קודם מוחזר לאשראי "כל" הסכום.... ביטלתי כמות גדולה של הזמנות... הכל מוחזר תוך זמן קצר... לפעמים אם מסתפקים בין שתי הזמנות אפשר פשוט לבצע את שתיהם כדי לשמור מחיר.. ופשוט יותר קרוב כשמחליטים איזה עדיפה לבטל את ההזמנה המיותרת... כמובן יומיים קודם...

מקווה שעזרתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה