דרוש מידע השכרת רכב לנהג צעיר במודיעין עילית

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר מידע עדכני?
נהג בן 23, רשיון מעל חצי שנה.
תודה!

• הוסף לסימניות
יש לך את אולמן זה בלבן: 0527652723
יש לו רכבים דפוקים אבל נוסעים הוא מיועד בעיקר בשביל אנשים כמוך.

• הוסף לסימניות
טו כאר נמצא ברחוב נתיבות המשפט במרכז המסחרי והוא משכיר לנתונים שלך
קודם כל טו קאר נמצא במסילת יוסף ולא בנתיבות המשפט וכדאי לודא לפני שמסתמכים עליו כי לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות למי שמבקש ממנו ואין לו עדיין שנה רישיון

• הוסף לסימניות
דווקא השכיר לנו בשמחה 😏
אני הגעתי עליו לפני חודש בערך לבקש רכב והוא שאל אותי עם יש לי שנה רישיון עניתי לו שעדיין לא אז הוא אמר לבוא יום לפני ואז הוא יידע אם יש לו רכב פנוי, משמע שהוא מעדיף להביא לנהגים ותיקים יותר , תכלס לקחתי באותו זמן ממשהו אחר כי לא רציתי להסתמך עליו אם, יכול שזה שריטה זמנית שהיתה לו בכל אופן זה מה שהיה איתי וזה אחרי שכמה חודשים קודם בקשתי והוא נתן לי בלי בעיות אם אתם יודעים משהו אחר עליו אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
אני מחפש לשכור רכב לכמה ימים במודיעין עילית
אשמח לקבל מידע על מישהו שמשכיר בזול [נהג חדש]
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה