כללי השלט הענק בכניסה לירושלים-פיספוס

• הוסף לסימניות
השלט יושב על הבניין בכניסה לעיר. אני מעריך שגודלו כ 10/15 מטר ויותר.
בדר"כ פרסומאים מקצועיים בשלטים כאלה שמים אימג' אחד או רק לוגו ומקסימום משפט אחד. מכיוון שאנשים ממרחק ובפרט בנסיעה לא יכולים לעיין בשלט.
פה לדעתי היה פיספוס בעיניין. גם גודל הפונט בכיתוב לא מספיק גדול ועוד יותר מכך לא השכילו המעצבים להתמודד עם ההפסקות של הבניין. וחתכו את המילים.
שלט כזה עולה להדפיס ולפרסם כמה עשרות אלפי שקלים
לא חבל על שלא העלו את השלט לחוו"ד אצלנו בפרוג? :)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 90.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לדעתי הם יכלו להסתפק בקיר אחד...

• הוסף לסימניות
אכן

ובשורה האחרונה ה'ערכים' פשוט נורא, היה כ"כ קשה לסדר אותו שישאר על העמודה הראשונה?!
:confused:

• הוסף לסימניות
ליברמן פירסם משם מצויין
כנל גם ארקדי גידמאק ובנק הפועלים
ממש פאשלה רצינית מה שאורט עשו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א ל י;262427:
ובשורה האחרונה ה'ערכים' פשוט נורא, היה כ"כ קשה לסדר אותו שישאר על העמודה הראשונה?!
:confused:

באמת, רמת הערכים שם...

• הוסף לסימניות
במחשבה שניה הייתי 'דן אותם לכף זכות' שבעת עריכת המודעה לא תוכנן שזה יתלה כך בחלוקה ל3 (ועדיין צ"ע מה חשבו אח"כ..).

אולם במחשבה שלישית, מהכיתוב באמצע נראה שכן חשבו על זה...

טוב, נראה לי אני מפסיק לחשוב... מספיק להם 3 לא?!

;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א ל י;262452:
במחשבה שניה הייתי 'דן אותם לכף זכות' שבעת עריכת המודעה לא תוכנן שזה יתלה כך בחלוקה ל3 (ועדיין צ"ע מה חשבו אח"כ..).

מחשבה יפה אבל הם מקבלים את הפורמט ואופן העבודה לפני. בוא לא נדמיין שאדם הולך להשקיע עשרות אלפי שקלים בלי לדעת מה הוא עושה(בעצם רואים שהוא לא יודע מה הוא עושה:))

• הוסף לסימניות
úòåãú òðéåú ìîòöá!!! )àìà à"ë ìà éãò ùéçåì÷....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tct120;262487:

"עברית כשה ספה":p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tct120;262487:

מילים כדורבנות!!

באופן כללי אני מסכים עם כל מילה,
בנוגע לסימני קריאה, בא נגיד שלא הייתי כזה החלטי..

• הוסף לסימניות
הנה התרגום של tct120:

"תעודת עניות למעצב!!! )אלא א"כ לא ידע שיחולק...."

תודות ל-www.gibberish.co.il

• הוסף לסימניות
כבר קדמוני...

• הוסף לסימניות
אני חושב שהמסר פשוט עובר כמו שצריך בעמודה האמצעית וזה מה שהם רצו.
אורט ישראל חוגגת 60
זה פשוט וברור ואין לדעתי שם שום פספוס. אלא שאת השורה למטה הייתי פשוט מוחק, עדיף בלי הפדיחה הזו!
(גם את ה-60 הייתי משנה)

• הוסף לסימניות
הם באמת הנפיקו בול כזה?
כי אם כן אולי אפשר להבין אותם, רצו שזה יהיה בול אותו דבר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה