השליח ובנו נותחו בהצלחה ויצאו מכלל סכנה

• הוסף לסימניות
עדכון, תודה לכל המתפללים:

בתוך ים העצב והכאב הנורא על הירצחם של שלושה יהודים קדושים וטהורים מטילי המרצחים שפגעו בבנין בנחלת הר חב"ד, התבשרנו כעת כי הניתוחים הארוכים והמסובכים בהם היו השליח הרב שמואל שארף ובנו החייל בצבאות ה' בן הארבע הוכתרו בהצלחה.

הרב שארף פונה בבוקר לבית הרפואה ברזילי כשהוא סובל מאיבוד דם רב ופגיעות בראש ובגפיים כתוצאה מרסיסים שחדרו לגופו והוא הוכנס במהירות לחדר ניתוח בהרדמה מלאה. בנו הקטן נפגע באופן חמור ביותר בידו והרופאים חששו מאוד ועשו מאמצים עילאיים כדי שלא יאבד אותה.

בשעת לילה מאוחרת הוכתרו כאמור הניתוחים בהצלחה כאשר הן השליח והן בנו יצאו מכלל סכנה.

עם יציאתו מהניתוח קיבל הרב שארף את הידיעה הנוראה על הירצחה של אשתו הי"ד.

הציבור מתבקש להמשיך באמירת תהלים עבור כלל ישראל בכלל ועבור משפחות השלוחים בפרט, ובפרטי פרטים משפחת שארף הזקוקה לרחמי שמים מרובים.

שמות הפצועים לתפילה:
שמואל בן חיה שרה יהודית
יוסף יצחק שיחי' בן מירה רות הי"ד
חנה שתחי' בת מירה רות הי"ד
גאולה שתחי' בת מירה רות הי"ד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;895274:
אנ"ש מתבקשים להמשיך באמירת תהלים עבור כלל ישראל בכלל ועבור משפחת אנ"ש והשלוחים בפרט, ובפרטי פרטים משפחת שארף הזקוקה לרחמי שמים מרובים.

שמות הפצועים לתפילה:
שמואל בן חיה שרה יהודית
יוסף יצחק שיחי' בן מירה רות הי"ד
חנה שתחי' בת מירה רות הי"ד
גאולה שתחי' בת מירה רות הי"ד

כל כלל ישראל מצטרפים בתפילה על כל תושבי הדרום והפצועים ובכללם מזכי הרבים השלוחים...
ולא, אני ממש לא חב"דניק אבל צורם לי הפניה לאנ"ש בלבד, כביכול האחרים לא צריכים או לא מתפללים, סליחה...

• הוסף לסימניות
העתקתי את זה באמצע הלילה מאתר חב"ד אינפו, שמטבע הדברים פונה לאנ"ש

אז לא ממש החזקתי ראש לגבי הניסוח
זה לא ממש מה שעמד בראש מעייני באותו רגע
אלא השמחה עם הצלחת הניתוחים,
לצד הצער על מות האם והרעיה שחייה היו במסירות נפש (למען כלל ישראל) עד הנשימה האחרונה
סליחה אם מישהו נפגע מכך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהמי גרינשטיין;895329:
כל כלל ישראל מצטרפים בתפילה על כל תושבי הדרום והפצועים ובכללם מזכי הרבים השלוחים...
ולא, אני ממש לא חב"דניק אבל צורם לי הפניה לאנ"ש בלבד, כביכול האחרים לא צריכים או לא מתפללים, סליחה...
בכל מקום שאני רואה אנ"ש בין בחב"ד ואפילו בגור או לא משנה מה, אני מיד מכלילה את עצמי.:rolleyes:
כולנו יהודים, כולנו אנ"ש בלא הבדל מוצא וצבע.
ובתור אנ"ש דמעתי והתפללתי כמו כולם, ותודה לאריאלס על העדכון החשוב המקרב לעניין וממילא מגביר את הדמעות והתפילות.

• הוסף לסימניות
ב"ה המצב של הקטנות (בנות 2.5 ו-10 חוד') טוב
וככל הנראה ישוחררו ממש בקרוב

בבקשה תתפללו בהדלקת נרות
לרפואת הפצועים,
ולנחמה שלמה לא רק להם אלא לכל עם ישראל
בגאולה האמיתית והשלמה תיכף ומיד ממש

ומי שיכולה להקדיש כמה פרקי תהלים - תבורך

• הוסף לסימניות
לחצו כאן להורדת הסרטון בו שמואל הניצול מדבר על מה שהיה.

• הוסף לסימניות
אפשר להעלותצ את הווידיאו עוד פעם ? זה חסום כבר.

• הוסף לסימניות
הבנתי שהבן בן ה-4 נפטר היום לא כך??

• הוסף לסימניות
אני כך שמעתי היום

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי את המייל הזה היום אבל כיוון ששמעתי את זה כבר שבוע שעבר בררתי וחיפשתי גם באתרים של חב"ד ואין על כך שום אזכור לעומת כתבות נרחבות על אמו ע"ה כך שאני מבין שזה שמועה לא נכונה שמתגלגלת כבר מסופ"ש.
בשורות טובות.

• הוסף לסימניות
חס וחלילה!
הילד עבר בהצלחה ניתוח שהציל את כף ידו, מצבו מוגדר בינוני-קל ב"ה
והוא מתאושש בתל השומר
המידע לא מהתקשורת אלא מכלי ראשון, מהמשפחה עצמה

שנשמע בשורות טובות

מי שרוצה יש עדכונים מדי פעם באתר חב"ד אינפו, פתוח לנתיבים ואתרוגים
http://www.chabad.info/
גם תמליל הראיון נמצא שם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה