דרוש מידע השלמה מבכיר לתואר ראשון בחינוך

• הוסף לסימניות
משהו יודע איפה הכי מומלץ? בכל מוסד יש חסון ממש בולט { בנוות הבנתי שרק בטלפון בלי זום ויחס לא טוב לתלמידים, באונו זה שנה וחצי במקום שנתיים עם מחיק גבוה וכו' ומבחר בכלל לא עונים...} אם יש משהי שהשלימה ויודעת להמליץ\ להכווין אותי יותר אני ממש אשמח

• הוסף לסימניות
משהו יודע איפה הכי מומלץ? בכל מוסד יש חסון ממש בולט { בנוות הבנתי שרק בטלפון בלי זום ויחס לא טוב לתלמידים, באונו זה שנה וחצי במקום שנתיים עם מחיק גבוה וכו' ומבחר בכלל לא עונים...} אם יש משהי שהשלימה ויודעת להמליץ\ להכווין אותי יותר אני ממש אשמח
מה זה " מחיק גבוה " - מחיר גבוה ?!
למה , כמה הם רוצים ...... ??
וכמה עולה ב " נוות ישראל " ????

• הוסף לסימניות
מחיר* כן
אצל אונו לומדים שנה וחצי ומשום מה הם רוצים שתשלמי על שנתיים מלאות (?!) כשכל אחת מהן 17 אלף לא כולל עוד קורסים באנגלית שכל אחד מהם 650
לעומת מקומות אחרים ששם זה רק שנה
ונוות עוד לא ענו לי

• הוסף לסימניות
מכללה ירושלים,
בית ברל,
במכללה ירושלים ממש נחמד

• הוסף לסימניות
נוות מקום טוב ובעיקר נוח
מרצות חרדיות ואווירה חרדית
מערכת טלפונית יעילה
התואר שלהם שווה ונחשב בכל מקום
אם המטרה להמשיך לתואר שני מומלץ לעשות תואר בחנ"מ

• הוסף לסימניות
אני רוצה להשלים תואר בחינוך בנוות ישראל, מישהי יודעת לומר לי האם הלימודים פרונטלי או בזום? כמה פעמים בשבוע וכמה שעות ? כמה שנים הלימודים שם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה