השלמת מטבח בגווני שחור

• הוסף לסימניות
מחפשת כיור בצבע שחור, במחיר סביר וגם המלצות על חברות חשוב לי מאד עמידות כי זה דירה שמיועדת להשכרה
וכבר כתבתי לכם שאני מחפשת גם שיש שחור כרגע אני אוחזת באבן קיסר בסביבות 800 ש"ח למטר יש למישהו עוד רעיונות
@המקל והגזר ראיתי שכתבת שעשיתם כיור ושיש שחור אשמח לשמוע עוד פרטים מחירים סוג ואיך זה מחזיק לכם?
זה ממש דחוף לי כי הנגר אמור לבוא להתקין שבוע הבא ואנחנו צריכים להתקדם במהירות
תודה רבה לכל העוזרים והעוזרות

• הוסף לסימניות
חסרון של שחור זה אבנית במיוחד שזה להשכרה .
יש לבלנקו כיור שחור
וגם לשוני ויש להם גם נירוסטה שחור ויש עוד חברות
בקשר לשיש תבדקי קינגסטון
ויש גם גרניט שחור שזה עמיד יותר במיוחד שזה להשכרה בזמנו מצאתי ב800₪

• הוסף לסימניות
חסרון של שחור זה אבנית במיוחד שזה להשכרה .
יש לבלנקו כיור שחור
וגם לשוני ויש להם גם נירוסטה שחור ויש עוד חברות
בקשר לשיש תבדקי קינגסטון
ויש גם גרניט שחור שזה עמיד יותר במיוחד שזה להשכרה בזמנו מצאתי ב800₪
תודה על תגובה מהירה
אבל תוכל לתת פרטים קצת יותר מפורטים
שיש גרניט בכלל לא מצאתי קרוב לסכום הזה אלא הרבה יותר יקר (אשמח שתשלח טלפון לחנות/איש שיש)
וכיור גם אשמח להמלצה על איזה חנות ספציפית ומחירים

• הוסף לסימניות
@נועה נועה
אני עשיתי ביחידת דיור, יצא מליון דולר
שיש + כיור
גרתי שם כמעט שנה , היה כמו חדש !

מה בדיוק את רוצה לדעת?

• הוסף לסימניות
@נועה נועה
אני עשיתי ביחידת דיור, יצא מליון דולר
שיש + כיור
גרתי שם כמעט שנה , היה כמו חדש !

מה בדיוק את רוצה לדעת?

• הוסף לסימניות
אני מאזור הצפון אז פחות יכולה לעזור לך בעניין של מחירים ומקומות במרכז את יכולה להיכנס לאתר של שוני ולראות מחירים .

• הוסף לסימניות
אני מאזור הצפון אז פחות יכולה לעזור לך בעניין של מחירים ומקומות במרכז את יכולה להיכנס לאתר של שוני ולראות מחירים .
שיש גרניט שחור ב800 ש"ח??
לא הצלחתי למצוא פחות מ1,200 ש"ח
אולי בכל זאת תשלח מספר של איש שיש ויהיה לו דרך להגיע לאזור ירושלים..(יש לי 9 מטר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה