השקדיה פורחת 2

• הוסף לסימניות
קסום ממש

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד!

אני מניח שיש לך זויות נוספות, שווה לראות זוית שבה השביל הולך באלכסון לשליש הימני. יש לך דבר כזה?

אגב, התמונה הזו רוצה לתפוס את שולחן העבודה שלי לזמן מסויים, אני מבקש את רשותך.

עריכה: מצאתי הערה (אני ממש מבסוט מזה..:))
היה עדיף לצלם מאחד השורות הפנימיות יותר, כך שגם בצד הימני היו שורות של שקדיות מציצות מאחורי השורה המרכזית.

• הוסף לסימניות
וואלה,
תמונה משגעת,
אני לא מוצאת שום הערה............;)

נכתב ע"י msphoto;729756:
עריכה: מצאתי הערה (אני ממש מבסוט מזה..:))
היה עדיף לצלם מאחד השורות הפנימיות יותר, כך שגם בצד הימני היו שורות של שקדיות מציצות מאחורי השורה המרכזית.
תרשה לי לחלוק עליך,
אם התמונה תיהיה בדיוק אותו דבר משני הצדדים זה ישעמם,
שיש קצת שוני זה מוסיף לתמונה עינין.

• הוסף לסימניות
נהדר!

• הוסף לסימניות
יפה מאאודד!!

• הוסף לסימניות
לעומת התמונה הקודמת- זאת לוקחת בגדול. מושלמת.

• הוסף לסימניות
איי, איזה יופי!
שביל ירוק רענן על הארץ, ושביל תכלכל בשמים. יופי של נקודת מבט!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;729756:
אהבתי מאוד!

אני מניח שיש לך זויות נוספות, שווה לראות זוית שבה השביל הולך באלכסון לשליש הימני. יש לך דבר כזה?

אכן מאיר אתה קורא אותי ... יש לי כזו תמונה !! היא תעלה בקרוב בעזרת השם... האחרונה בסט.

• הוסף לסימניות
צילום מקסים אהבתי מאוד
מקווה להגיע לתוצאות כאלה ויותר...
ליאת (בתחילת הדרך)

• הוסף לסימניות
כבר אכלנו בשבועות את השקדים שצמחו על העצים הללו..

נא לשים לב לתאריכים, לא נהוג במחוזותינו להקפיץ אשכולות מלפני שלושה חדשים..

בעצם, עכשיו גם אני הקפצתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי ל;782862:
וואו מדהים!
היכן צולם?

מאיר יהרוג אותי על זה שאני עונה ומקפיץ את האשכול שוב!

התמונות צולמו במטעים של קיבוץ ליד נצרת עילית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה