השקעות-איך זה?

• הוסף לסימניות
הבסדנו הזה מריח כל כך רע...שגם אם קיים סיכוי כלשהו, שאני אהיה בין אלה שזוכים לתשואה הפנטסטית שלהם, לפני שהם יקרסו ויעלמו, אני לא הייתי שם שם את הכסף, ולו מהבחינה שאני לא רוצה לסייע להם בהרפתקה חסרת התוחלת שלהם.

אחד התנאים הבסיסיים של השקעה בחברת מוצר, זאת בדיקת הסיכונים שלה
כשבסדנו תתנהל כמו כל חברת מוצר, ותציג למשקיעים את הסיכונים, ואת הדוחות המפורטים שלה, אז יהיה על מה לדבר, עד אז...

• הוסף לסימניות
שבסדנו יקחו גרפיקאי וכותב טקסטים מוכשר יותר, אולי הם יצליחו לשכנע יותר אנשים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירי12;1250502:
שבסדנו יקחו גרפיקאי וכותב טקסטים מוכשר יותר, אולי הם יצליחו לשכנע יותר אנשים.

מידיעה: יש להם הרבה משקיעים.
אולי לכן הם פנו לציבור החרדי שנופל הכי מהר בהשקעות מוזרות:cool:

• הוסף לסימניות
מעניין,
הסקי סייבר לא יילך? זה לא מוצר שאמור להצליח?

ומעבר לזה אנחנו למדים הרבה מהמושגים שאתם מציינים כאן. רמות הסיכון, רווחים ראויים, ההבדלים בין ההשקעות השונות וכל השאר. לכן נשמח לשמוע עוד.

• הוסף לסימניות
למה בדיוק הוא אמור להצליח?

• הוסף לסימניות
בסדנו כבר הצליחה לתת רווח למשקיעים שלה, יש המון כאלו שכבר נמצאים שם מס' שנים וראו רווחים נאים.
זה לא משהו חדש,הבן אדם כבר 25 שנה בכל מיני השקעות, הולך על דברים בלי סיכון גבוה, וגורף רווחים לא גדולים, אך יפים- אליו ולמשקיעים.
לפני כחודש הם סיימו השקעה של חצי שנה עם רווחים גם של4%, אבל כל עוד שאין לי רווחים על הפרסום אין לי למה לשכנע, אני רק נותנת מידע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bason1661;1250727:
בסדנו כבר הצליחה לתת רווח למשקיעים שלה, יש המון כאלו שכבר נמצאים שם מס' שנים וראו רווחים נאים.
זה לא משהו חדש,הבן אדם כבר 25 שנה בכל מיני השקעות, הולך על דברים בלי סיכון גבוה
בלי סיכון גבוה????
אולי התכוונת בלי סיכוי גבוה?

• הוסף לסימניות
אתה מדבר מידיעה? אחרי שביררת את ההשקעות? או שלא נראה לך להשקיע במסוקים?
בבורסה יש גם מניות על אורז, קפה, וכל דבר שזז.

• הוסף לסימניות
הייתה מודעה גדולה שלהם, הם כתבו שם שחברה גדולה מארה"ב מוכרת את האחזקות שלה בחברה שלהם ולכן יש "הזדמנות" מיוחדת לאנשים לרכוש.
מענין אם היו תמימים שרכבו על הגל ולא ניסו לחשוב מ-ד-ו-ע החברה הגדולה החליטה למכור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bason1661;1250737:
אתה מדבר מידיעה? אחרי שביררת את ההשקעות? או שלא נראה לך להשקיע במסוקים?
בבורסה יש גם מניות על אורז, קפה, וכל דבר שזז.
לא צריך להיות גאון בהשקעות בשביל להבדיל בין השקעה סולידית (בסיכון נמוך)
לבין השקעה הרפתקנית בסיכון גבוה
מניות של אורז ומוצרי בסיס, נחשבות יציבות באופן יחסי
חברות סטארט אפ מטבע הדברים, נכנסות לקטגוריה של סיכון גבוה
הגיוסים שלהם נחשבים מאוד מורכבים, וההשקעה חוזרת למשקיעים רק בשלב המכירות.
אנשים קטנים לא אמורים להשקיע בסטארט אפים,
מי שמשקיע זה
א'נג'לים ("FFF" שזה ראשי תיבות של "Friends, Family and Fools" (חברים של היזם, משפחתו, וטיפשים))
רק לשם הדגמה: סכום ממוצע של השקעת אנג'לים בארה"ב עומדת על 450 אלף דולר, לא נראה לי שיש לי בבנק כזה סכום פנוי..

קרנות הון סיכון, אשר מוקמות במטרה לסחור במיזמים בעלי סיכון גבוה, ומנוהלות על ידי מומחים בעלי ידע והבנה בתחום הטכנולוגיה, וגם הן לא נכנסות לתהליך בשלב הראשוני, אלא בשלבים מאוחרים יותר.

וחממות טכנולוגיותשזה מעין חברות שלוקחות חברות קטנות תחת חסותן.

אלה מקורות המימון העיקריים, אולי יש 2 יוצאי דופן...
מה שברור הוא שחברה שמגייסת הון מהציבור, אין לה כנראה את היכולת לפנות לקרנות הגדולות, מכיוון שהקרנות הגדולות מנוהלות ע"י אנשים עם הבנה טכנולוגית עמוקה, ויודעים לזהות היתכנות של פרוייקטים.
תאמינו לי, שחברות שבדיקות ההיתכנות שלהן עוברות כמו שצריך, ויש להן סיכוי להרוויח, מקבלות מימון בקלות, ובהרבה פחות אנרגיה מאשר המסע המוזר של בסדנו, שלא ברור איך היא נכנסה לתמונה של אורבן אוירונאטיקס, שלפני 5 שנים דווקא הצליחה לגייס כספים, וכנרא האיבדה את אמון המשקיעים, אחרת אין לי שום הסבר לגישה המוזרה שלהם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1250451:
ואני אומרת את זה גם עכשיו!!!
אבל נראה לי שהיא לא פתחה אשכול - "יש לי כסף לתרומה, למי לתת??"
היא רוצה לשמור על זה! ובסך הכל אמרתי לה שבגמ"ח זה לא בטוח בכלל!

לתת כסף בתרומה למבקש אלמוני בלי לבדוק אחריו- במקרים רבים אין זו מצווה כלל!
אבל להפקיד כסף בגמ"ח מסודר, ידוע ומוכר זוהי מצווה גדולה שאין לה שיעור!
(ובסוף עוד מחזירים לך את הכסף...)

"מצוות עשה מן התורה ללוות לעניי אחינו...ומצווה זו גדולה יותר ממצוות הצדקה, שאין העני בוש בדבר כל כך, גם שבזה תומך ידו ומחזיק אותו שלא יתמוטט לגמרי..."
(ספר 'אהבת חסד' שחיבר החפץ-חיים)​

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודת זינוק;1250821:

לתת כסף בתרומה למבקש אלמוני בלי לבדוק אחריו- במקרים רבים אין זו מצווה כלל!
אבל להפקיד כסף בגמ"ח מסודר, ידוע ומוכר זוהי מצווה גדולה שאין לה שיעור!
(ובסוף עוד מחזירים לך את הכסף...)

"מצוות עשה מן התורה ללוות לעניי אחינו...ומצווה זו גדולה יותר ממצוות הצדקה, שאין העני בוש בדבר כל כך, גם שבזה תומך ידו ומחזיק אותו שלא יתמוטט לגמרי..."
(ספר 'אהבת חסד' שחיבר החפץ-חיים)​
לא רציתי לכתוב שמות... אבל.... שמעת על ועד הארצי?
ואני מכירה משהו שהכניס לגמ"ח הזה קרוב למליון...... והכסף הוא לא יראה יותר בחיים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bason1661;1250727:
זה לא משהו חדש,הבן אדם כבר 25 שנה בכל מיני השקעות, הולך על דברים בלי סיכון גבוה, וגורף רווחים לא גדולים, אך יפים- אליו ולמשקיעים.
לפני כחודש הם סיימו השקעה של חצי שנה עם רווחים גם של4%, אבל כל עוד שאין לי רווחים על הפרסום אין לי למה לשכנע, אני רק נותנת מידע.

נראה לי שלא קראת מילה ממה שכתבתי למעלה
לא נורא :)

• הוסף לסימניות
לא, לא שמעתי על הגמ"ח של הוועד הארצי
אבל כן שמעתי על גמחי"ם גדולים וחשובים אשר מזה שנים עושים גדולות ונצורות בכספי הפקדון שהציבור היקר מפקיד בידם, תוך אמון מוחלט בתפקוד שלהם ומתוך רצון לזכות במצוות:"אם כסף תלווה את עמי..."
וכל זאת כשהמפקיד יושב בביתו וללא כל מאמץ מצידו!

• הוסף לסימניות
בבקשה לא להסיט את נושא האשכול:mad:

הרבה מאתנו מעונינים לדעת על נושא ההשקעות אך אין לנו היכן לברר, אולי כאן נצליח לעזור אחד לשני במידע?

לעת עתה, הבנו שבסדנו לא, אולי תציעו עכשיו היכן כן?

אנחנו למשל, פנינו לבנק והיו להם הצעות לא משתלמות בכלל, סכומים גדולים ורווחים מזעריים.

אנחנו מוכנים לקחת קצת סיכון אבל לפחות שהסיכוי יהיה בהתאם:)
אשמח מאוד אם בעלי נסיון יעשירו את ידיעותינו.

• הוסף לסימניות
בגדול, הכי בטוח זה השקעה של דירה.
יש לך את זה ביד, ואת יודעת עם מי ומה את מתנהלת.
ולא הבטחות שאח"כ מתגלות ככוזבות....

כמקומות השקעה בטוחים וטובים בארץ יש בקרית ים וערד שידוע לי כמקומות טובים.
והכי מומלץ קצת יותר גדול ולחלק ל-2.
אומנם לא עושים שם מליונים אבל עושים בקטן, ובטוח! בד"כ בין 6%-10%.

בהצלחה בכל החלטה.
ואם אתם מעוניינים בהמלצה על מתווכים טובים, שגם דואגים לליוי עם משכירים וכו'
ניתן לפנות באישי.

• הוסף לסימניות
הנדל"ן הוא השקעה טובה וחישבו פה 6-10 אחוז, זה רק על השכירות.
אם תחשבו עליית ערך תגיעו ליותר מזה. (אבל זה משתנה ואין איך לבדוק את זה)

• הוסף לסימניות
בנדל"ן גם אפשר ליפול עם מתווכים רמאים, וצריך זהירות יתירה לקנות רק מאיש אמין ומומחה.

• הוסף לסימניות
אבל יש לך יותר מידע, אפשר ללכת לראות במה מדובר,
לברר אצל כמה בשביל לדעת מחיר, שווי וכו'.

ואין בטוח אף פעם!
אנחנו עושים רק השתדלות! ונותנים להקב"ה את השאר....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה