כללי השראה, השראה - איפה את?

• הוסף לסימניות
עוד דבר- בדרך כלל שאת רואה עבודות מפוצצות, ואומרת לעצמך WOW....
תדעי שלרוב זה צוות שלם שעבד על זה, בסטודיו או במשרד פרסום. עושה סיעור מוחות, מביא את הפן שלו, והידע שלו- העיצובי או הטכני או הרעיוני ואז ביחד זה יצירת מופת.
וטובים השניים מהאחד, נדיר מאוד למצוא כאלה עבודות, שנובעות ממעצב יחיד.
וגם כשאת עובדת מול מישהו/י - יש לך את הפידבק המיידי, ומגיעים למקומות אחרים לגמרי.

• הוסף לסימניות
עוד דבר- בדרך כלל שאת רואה עבודות מפוצצות, ואומרת לעצמך WOW....
תדעי שלרוב זה צוות שלם שעבד על זה, בסטודיו או במשרד פרסום. עושה סיעור מוחות, מביא את הפן שלו, והידע שלו- העיצובי או הטכני או הרעיוני ואז ביחד זה יצירת מופת.
וטובים השניים מהאחד, נדיר מאוד למצוא כאלה עבודות, שנובעות ממעצב יחיד.
וגם כשאת עובדת מול מישהו/י - יש לך את הפידבק המיידי, ומגיעים למקומות אחרים לגמרי.

צודקת ממש!
והכי חשוב באמת לעבוד עם מה שיש הכי טוב שאפשר!
לגבי מקומות הלימוד, אין ספק שאני נגד באופן מוחלט! לא מתאים לנו בכלל....
סתם העליתי פן נוסף לנושא שהעלית שאולי גורם לחלקינו ל"גנוב" עיצובים...

• הוסף לסימניות
אולי נציע לפרוג לפתוח מסלול ללימוד עיצוב למתקדמים.
אני גם בעד מה שרשמה בת שבע7.
יש לי הכלים- אך חסר לי השפה העיצובית.
ולכן אנו מחפשים השראות.

• הוסף לסימניות
הייתי השבוע בקורס של אפרת יפה (קפה ויפה) והיא דיברה על הנושא הזה שבעצם אין לנו מספיק ידע בעיצוב, ולכן אנחנו צריכות כל הזמן לפתוח עיניים ולהסתכל ולקבל השראה,
אבל נא לשים לב, השראה ולא חיקוי, כי אם אנחנו מחקים סגנון של משהו אנחנו מגיעים למקום של מספר 2, סוג ב', (כשהוא לא יכול או אם הוא מדי יקר מתפשרים עלי...) ואנחנו יכולים וצריכים להיות מס' 1! להיות יוצרים, לעצב לא לבצע! אם אני יוצרת ממה שבתוכי, מתחברת לאומנות שבי, לא מחקה, אז אני מעצבת ויש לי את היחודיות שלי.
ואיך זה קורה?
ללכת אחרי הסקרנות שיש בכל אחד מאיתנו (כאומנים) ולמלא את הראש בהמוווון השראות, ולא להבהל מביקורת, ;) אני בטוחה שכל המעצבים הענקיים היו פעם בראשית הדרך וספגו הרבה בקורת ולגלוג...
נראה אתכם!

• הוסף לסימניות
פרוג לא בקטע של מסלול למתקדמים....
הם נותנים מעל ומעבר בקורס אחד של שנתיים, את כל הכלים שגרפיקאי צריך בשביל להצליח.

מזכיר לי משפט מוכר:
GOOD DESIGNERS COPY GREAT DESIGNERS STEAL

השראה היא דבר טוב ומבורך!
ואפשר באמת לקחת אותה מכל הסביבה שלנו לכל כיון שהדמיון לוקח.
אך הבעיה שמעצבים ניהיו "מסדרים"
לוקחים מפריפיק.... משאטרסטוק וחבריו....
והרי לכם עיצוב מוכן/ לוגו מוכן.
לדעתי זה לא מעצב!

נ.ב
איו לי משהו נגד האתרים האלה, רק שצריך לדעת איך להשתמש בהם.

• הוסף לסימניות
אם אין את היצירתיות
צריכים את השראה

אבל בטח שהשראה נותן הכיון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה