דרוש מידע השריית בגד בחומץ-כיצד?

• הוסף לסימניות
ראיתי על חולצה חדשה של הבן שלי שזה העביר לו צבע על הגופיה,
שמעתי שכדי למנוע זאת אפשר להשרות את הבגד בחומץ
כיצד עושים זאת? חומץ מהול במים? מרססים על הבגד? משרים בקערה? כמה זמן?

• הוסף לסימניות
משרים בקערה עם חומץ
אני השריתי בוקר שלם בבגד עם צבעים מנוגדים שפחדתי שיעביר צבע-
השריתי בוקר שלם ואח"כ לכביסה רגילה-היה בסדר

• תודה
Reactions: bp1
  • הוסף לסימניות
משרים בקערה עם חומץ
אני השריתי בוקר שלם בבגד עם צבעים מנוגדים שפחדתי שיעביר צבע-
השריתי בוקר שלם ואח"כ לכביסה רגילה-היה בסדר
חומץ לבד? כמה?

• הוסף לסימניות
מה פתאום לבד עם מים ואני עושה את זה במכונה מכבסת בנפרד עם בערך כוס חומץ וזהו בד"כ זה מסתדר

• תודה
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חומץ לבד? כמה?
אני שמתי רק חומץ
ואח"כ לכבס (פעמיים -בגלל הריח..) רגיל
פשוט שפכתי על כל הבגד שיכסה את כולו -זו היתה עליונית והספיק לי חצי בקבוק בערך

• הוסף לסימניות
אני שמה חומץ בתא של המרכך במכונת כביסה.
אגב, יש דפים למכונה נגד מעבר של צבעים, עובד מעולה. לא זוכרת את שמם - נמכרים ברשתות הפארם

• תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה