- הוסף לסימניות
נכתב ע"י mnd;892095:הלוגו יפה ונקי!
רק הערה קטנה אולי כדאי שקו האמצע של ה- P וה- R יהיו שווים ז"א באותו גובה.
תודה!
ניסיתי, זה לא יצא טוב....
נכתב ע"י mnd;892095:הלוגו יפה ונקי!
רק הערה קטנה אולי כדאי שקו האמצע של ה- P וה- R יהיו שווים ז"א באותו גובה.
נכתב ע"י mig;892173:אגב חידוש לוגו, שהוא מתקבל הרבה יותר טוב מהקודם.
1. יש סיבה לR הקטועה?
2. התכוונת ליצור חץ בחלל שבין שתי האותיות, כי אם לא, ניסית אולי ליצור +?
(סליחה עם פלשתי למקום לא לי)
נכתב ע"י רמה פלוס;892177:האמת היא שבמיתוג לעצמי (והרבה יאמרו כמוני) לא עשיתי סיעור מוחות...
כך החלטתי לטעמי, ללא כל סיבה...
האטרקציה הוא לחפש מה באמת מסתתר מאחורי...![]()
נכתב ע"י לנדא;892311:א. הלוגו החדש הרבה יותר מקצועי ויפה, שדרוג משמעותי!
ב. הסיבה שלא רואים תמונות (ובמקומן רואים X קטן אדום)זה לא החסימות אלא הדפדפן, אקספלורר עושה המון בעיות בנושא הזה, שדרגו לכרום ותוושעו.
נכתב ע"י bbr;892008:אני לא רוצה להרוס לרמה פלוס את האשכול שלה, אז אם תשובתי מפריעה אני אסיר אותה.
ברור שאני כועסת!!
כי אם היו עושים את כל האוכל עם ההכשר המהודר לא טעים גם את היית כועסת.
למה בגלל שאני בנתיב אני צריכה לסבול כל כך הרבה...
וכן, דווקא הכריחו אותי להיות בנתיב![]()
נכתב ע"י רמה פלוס;891920:מרב שרציתי שזה יהיה נקי, הורדתי את הקישור...![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים