דרוש מידע השתלטו לי על המייל! מה עושים?

• הוסף לסימניות
הדרך היחידה להסיר אותם:
-להיכנס ל"ניהול חשבון הGoogle שלי" בלחיצה על תמונת הפרופיל במייל.
-אבטחה.
-להיכנס ל:
-
1710950473843.png

ושם מנהלים את כל המכשירים המחוברים

• הוסף לסימניות
זה לא ההודעת שגיאה הרגילה שאני מכירה, ששם כפי שאמרת אפשר לחזור לחוף מבטחים.
זה היה משהו מוזרררר ומפחיד. אשמח לקבל את המייל של אחד העובדים במכון הסייבר, ואשלח לו את הלינק לבדיקה.
להשאיר את הלינק כאן בפרוג, קצת מפחיד, לא?
מה שתרצי...
המייל של מכון הסייבר הישראלי זה משהו ממשלתי ולכן צריך להיזהר לשלוח להם רק מיילים עם בקשות רלוונטיות כי זה עובדי סייבר של המדינה... אני פניתי אליהם בעקבות השתלטות שהיתה לי על הבנק- ומאז פניתי אליהם לכל שאילה,
אך למדתי סייבר וזה חסך לי המון...אני מבצעת אבטחה למחשב שלי ובכך מונעת השתלטויות....
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
המייל של מכון הסייבר הישראלי זה משהו ממשלתי ולכן צריך להיזהר לשלוח להם רק מיילים עם בקשות רלוונטיות כי זה עובדי סייבר של המדינה...
תודה. אבל לא הבנתי דבר אחד, אני יכולה לשלוח להם העברה של המייל ההוא שהסתפקתי אם זה נסיון תקיפה וכו', כדי שהם יבדקו לי. או שזה לא מתאים לשלוח להם? אני פשוט לא מכירה ולא יודעת...

• הוסף לסימניות
תשלחי להם מייל רשום טוב, ותגידי להם שזו ההודעה שהתקבלה, ותרשמי מה בדיוק הבעיה, ומה את רוצה שייבדקו באותו מייל.... הם עולים בשניה על דברים... לדעתי תשלחי להם ותראי מה יגיבו לך... הם יחזרו אלייך באותו יום בדרך כלל....

• הוסף לסימניות
יש לפעמים אנשים שמגלים פשוט את הקוד של המייל,
ואפי' לא מחליפים את הקוד רק עוקבים אחרי הפרטים שעושים שם,
ולפימים מוציאים משם מספרי אשראי וכדו',
לכן תמיד כדאי מדי פעם להחליף את הקוד,
ובעיקר לנתק בהגדרות את כל המחשבים המחוברים למייל הזה.

• הוסף לסימניות

טיפ באמת קטן: אל תלחצו עם שום קישור למרות שהוא נראה לכם אמין.... בחיים אתם לא יודעים מה עומד מאחורי אותו קישור...

דוגמא קטנה: נשלח לחבירה שלי קישור בשביל חשבונית כביש 6, לכאורה היה נראה ממש אמין, היה לה מנוי לכביש 6 רק בחיים לא שלחו לה בקישור מה שהקפיץ לה נורה אדומה, כי בדרך כלל הם שולחים חשבונית במייל... אותו אדם שרצה גישה למחשב שלח קישור ושם הקישור היה חשבונית כביש 6..... לכאורה נראה תמים- אנשים לא חושבים מדיי הרבה ופשוט לוחצים על קישורים ואוכלים את הלב אחרי זה....

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי להבין למה את מתכוונת?
אנשים שיש להם סתם גישה למייל שלך??
בכרום- יש אופציה של "משתמש" בכרום - ככה יש עמוד גוגל לכל משתמש וישנה אפשרות לכמה משתמשים בכרום,
בעיגול למעלה ליד שורת חיפוש בגוגל בכרום - תוציאי את כל המשתמשים בכרום ותיכנסי מחדש בכרום עם חשבון המייל שלך, אם הבנתי אותך נכון זה הבעיה.
תנסי תגידי אם את מצליחה...
אם לא אני יעזור לך..
תודה, עזרת לי מאוד!!
הצלחתי להסיר אותם
אבל אני רוצה להבין, כשמשתמשים במחשב שלי עוד משתמשים
ואז נוצר לי בכרום עוד שם משתמש, שוב תהיה להם גישה למייל מהמחשב שלהם???
ואז כל פעם צריך להסיר גישה?
אשמח מאוד להסבר

• הוסף לסימניות

טיפ באמת קטן: אל תלחצו עם שום קישור למרות שהוא נראה לכם אמין.... בחיים אתם לא יודעים מה עומד מאחורי אותו קישור...

דוגמא קטנה: נשלח לחבירה שלי קישור בשביל חשבונית כביש 6, לכאורה היה נראה ממש אמין, היה לה מנוי לכביש 6 רק בחיים לא שלחו לה בקישור מה שהקפיץ לה נורה אדומה, כי בדרך כלל הם שולחים חשבונית במייל... אותו אדם שרצה גישה למחשב שלח קישור ושם הקישור היה חשבונית כביש 6..... לכאורה נראה תמים- אנשים לא חושבים מדיי הרבה ופשוט לוחצים על קישורים ואוכלים את הלב אחרי זה....
כביש 6 שולחים גם קישור וגם בתוך המייל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה