כללי השתקפות

• הוסף לסימניות
האם יש פילטר בפוטושופ שאפשר לעשות השתקפות בתמונה

• הוסף לסימניות
למה אתה מתכוון? שכוס תראה שקופה או שישתקף בה מה שקורה ממול כביכול?

• הוסף לסימניות
לשקף ילד או פריט על השלחן או הרצפה

• הוסף לסימניות
תכפיל, תהפוך כמראה ושחק עם השקיפויות באפקט blending options. יש אפשרות להזיז את הסמנים למטה בשמאל ובימין ו"לחצות" את הסמן (לחיצה על alt תוך כדי גרירת הסמן מקו ההתחלה) אפשרות זו גורמת לשקיפויות שונות. התאם זאת לפי רצונך ושחק גם עם ה-opacity וה-Fill כדי להגיע לתוצאה הרצויה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אם אתה רוצה ליצור השתקפות של פריט על משטח כלשהו אתה צריך לעשות כמו שכבר נכתב- להכפיל ולהפוך ולשחק עם ה fill אבל אתה צריך גם להוסיף מסכה של מעבר על ההשתקפות- שלא יראו את כל החפץ בשלמותו משתקף אלא רק את חלקו. כך זה נראה יותר אמיתי.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בדיוק את זה אני א יודע לעשות אייך עובדים עם שכבה אייך מוחקים חלקים ממנה משהו יוכל לתת לי שיעור קצת מפורט לבסיס מסכה
(ולא לשכוח יש לי פוטושופ בעברית)

• הוסף לסימניות
אין לי פוטושופ בעברית, ככה שקשה לי לעזור לך, אבל העקרון הוא כזה:
מסכה, זה 'כאילו' שכבה שעולה על השכבה שלך, אבל בתור ברירת מחדל הוא שקוף לגמרי.
כשאתה מתחיל לצייר עליו עם מברשת בצבע שחור, אתה צובע כאילו את השקיפות של המסכה, וממלא אותו עם מילוי, ולכן, הוא נותן כאן שקיפות לשכבה האמיתית שלך.
אם תצייר במברשת עם 50% שחור (אפור 50%) אז יהיה לך שקיפות של 50%.
כשאתה רוצה למחוק את השקיפות, אתה צובע עליו עם הצבע הלבן, ואז הוא מוחק את מה שצוייר על המסכה, ולכן מוחק את השקיפות.

• הוסף לסימניות
אם דיברנו על השתקפות,
כשמדובר בחפץ מרובע, ואני מסתכל עליו מהצד,
אני רוצה שההשתקפות תהיה צמודה לאובייקט, ולא ניתן לעשות זאת בצורה רגילה.

יש לי כל מיני קומבינות, אבל בטוח יש לזה פילטר מיוחד...
מי יודע איך עושים?

קבצים מצורפים

• re.jpg
    KB 108.7 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
כזה?

אם כן אז זה פשוט.

חתכתי את התמונה ל-2 וסובבתי את החלקים בנפרד תוך שימוש בהיפוך מראה + 180 מעלות. אח"כ בשינוי גודל חופשי שיניתי את הזווית למתאימה.

קבצים מצורפים

• re copy.jpg
    KB 35.9 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
אם יש לך "coock book" של פוטושופ, יש שם הסבר מפורט ומקצועי כיצד לשעות השתקפות שנראית כמו אמיתית!

• הוסף לסימניות
מה שמתואר בקוק בוק מתאים רק לפוטושופ עד גירסא 7 אם אני לא טועה. האפקט 3d הוצא מהפוטושופ מאז.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
LMNT לא היית צריך לומר ששינת זוויות רואים את זה השאלה אם בראמת אין שיטה יותר מדויקת לעשות את ההשתקפות ביתר קלות?

• הוסף לסימניות
האם אכן אין פילטר שעושה את זה???

• הוסף לסימניות
ממש תודה, גם לי זה עזר

עד עתה הייתי עושה זאת בדרך אחרת וקצת מסתבכת
תודה לכל העונים

• הוסף לסימניות
copy, עברו שנתיים וחצי... :)
אהבת את הטיפים - תני תודה.
אין צורך להקפיץ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה