כללי התאמת פונט

• הוסף לסימניות
אני מעמדת ספר הבעה לכיתה ח'.
לטקסט הרץ הסופרת מתעקשת על פונט דוד.
בקטעי טקסט ניסינו לחפש פונט שונה.
היחיד שמצא חן בעיניה הוא פקאן.

וכעת לשאלתי -
האם הוא מספיק קריא לקטסט בספר לימוד?
והאם הוא לא מדי רכרוכי למטרה זו?

אשמח לשמוע דעתכם בעניין.

קבצים מצורפים

• ספר חדש copy.jpg
    KB 420.7 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לא חושבת שזה מתאים
למה שלא תלכי על 'פונט טקסט', הוא עדין וחדיש מדויד, ונוצר בהשראתו.

• הוסף לסימניות
מצטרפת ל-FL4 פונטקסט יכול מאד להתאים, פקאן ממש מעצבן לקרוא בעיניים.

(אגב תאמרי לה שספרים מעוצבים שאינם מתאימים לתוכן, כגון טקסט שאינו בפונט מתאים, מקשה על הריכוז והשימוש בספר. שתקח זאת לתשומת לבה, משום שבספר לימוד הרבה יותר מהר הריכוז בורח מאחר ואין ענין אמיתי בו... אם כל הכאב שבדבר...)

• הוסף לסימניות
בספרי לימוד בכלל (והבעה בפרט) רצוי להשתמש בפונט קלאסי, נקי, ברור ובעיקר קריא.
לדעתי הפונט פקאן יפה אבל ציורי ואמנותי מדי למטרה הזו.
לצורך העניין, או בגלל התעקשות הסופרת, הייתי בוחרת את הפונט דוד-חדש של פונטביט,
אני אוהבת אותו כי הוא "דוד" אבל מעודן יותר.
הנה הוא במתכון מתוק...:) בהצלחה!

קבצים מצורפים

• שוקולטה-דוד חדש.jpg
    KB 94.8 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
לא מתאים.
הייתי הולך על נרקיסים ולא משתגע.
עוד לא קמה האות שבאמת יכולה להחליף את דוד/נרקיסים בטקסט.

• הוסף לסימניות
אכן, הצעתי לה פונטקסט, והיא לא אהבה.

אולי באמת נלך על נרקיסים וזהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה