התייעצות התאמת צבע קיר לריצוף דמוי עץ כהה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
נשמח מאד לעזרת אנשי המקצוע והמבינים
אנחנו מרצפים את הבית כולו בריצוף דמוי עץ יחסית כהה
ועכשיו צריך לבחור צבע לקירות
ראיתי הרבה המלצות על 1548 של טמבור, אבל אני חושבת שבשילוב עם ריצוף כהה זה יותר מדי קודר
יש המלצה על צבע שיכניס יותר אור, ועדיין ישמור על החמימות? (לא לבן צח)
תודה רבה!

קבצים מצורפים

• image.png
    image.png
    2.2 MB · צפיות: 77
  • הוסף לסימניות
רואה הרבה המלצות על 1548 ו 221 של טמבור
אשמח לחוות דעת והמלצות

• הוסף לסימניות
אני סיידתי עכשיו ב 1548 הוא ממש מואר
ממש לא קודר צבע מהמם לטעמי, לא לבן ולא צהוב בכלל, שמנת עדין
בתאורה לבנה הוא די נוטה ללבן

• הוסף לסימניות
אני שואלת בגלל שהריצוף שלי כהה
אם יש כאן כאלה שריצפו כהה ויכולים לשתף באיזה צבע צבעו נשמח
תודה!

• הוסף לסימניות
מקפיצה. צבענו קירות ב1548 וקיר מרכזי של קרניזים ב1549. והגוונים ממש דומים, הבדל קטן בגוון. חשבתי שיהיה ממש שונה.
מה ממליצות לעשות?
התאורה היא 4000

• הוסף לסימניות
מקפיצה. צבענו קירות ב1548 וקיר מרכזי של קרניזים ב1549. והגוונים ממש דומים, הבדל קטן בגוון. חשבתי שיהיה ממש שונה.
מה ממליצות לעשות?
התאורה היא 4000
מוזר, יש לי חדרים שצבועים ב 1549, זה ממש לא השמנת הבהיר שמגדירים פה כ 1548.
ואגב יש משמעות גם לרוחב החלל, ריצוף ותאורה.

• תודה
Reactions: cyp
  • הוסף לסימניות
מוזר, יש לי חדרים שצבועים ב 1549, זה ממש לא השמנת הבהיר שמגדירים פה כ 1548.
ואגב יש משמעות גם לרוחב החלל, ריצוף ותאורה.
הגוון ממש זהה יש טיפה הבדל בגוונים אבל ממש מינורי.
אני מתלבטת אם לצבוע בסלון את כל הסלון ב1548 ואת קיר הקרניזים ב1549 או שפשוט הכל ב1548. כי זה גוון ממש דומה

• הוסף לסימניות
הגוון ממש זהה יש טיפה הבדל בגוונים אבל ממש מינורי.
אני מתלבטת אם לצבוע בסלון את כל הסלון ב1548 ואת קיר הקרניזים ב1549 או שפשוט הכל ב1548. כי זה גוון ממש דומה
מעניין מה שאת אומרת,
אני יודעת שחדר שצבעתי ב 1549 ורציתי ארון עם צבע קונטרה לקחתי P0021 , זה סוג של לבן - בצבע של דלתות צבע בתנור.

• תודה
  • הוסף לסימניות
לי יש את שני הגוונים,
הם לא קונטרה.

הייתי ממליצה לך ללכת לראות בעיניים או להתיעץ עם צבעי מקצועי ומבין.

• תודה
  • הוסף לסימניות
זה יצא משמעותי? כבר קניתי 2 גלונים 18 ליטר של 1548 ו1549. מוכנה לקנות עוד אחד לסלון. אם באמת יהיה משמעותי. ראיתם את 2הצבעים על הקיר באותו חלל? הם באמת שונים?
אני צבעתי ב1541, אפשר לראות במניפות הגדולות [בגודל דף קטן] שיש הבדל.
לא כזה משמעותי, אלא עניין של טעם. יש כאלו שיאהבו דווקא את 1549 שיש לו קצת יותר צבע.
לי אישית היה חשוב מאוד שהחדר ייראה גדול [והוא לא כזה...] ומבחינה זאת ככל שהצבע יותר כהה זה מקטין.
יש גלונים שהצבע הבסיס לבן יותר, כך שגם ה1549 ייצא בהיר. תלוי מה קנית.

• תודה
  • הוסף לסימניות
לי גם היה את הטעות הזו. צבעתי בחדר שינה ב2 גוונים שהם קרובים במניפה. רציתי לעשות קיר אחד דומיננטי אבל יצא 2 גוונים דומים. לא הייתי עושה את זה שוב
ההפרש בין 2 הגוונים שציינת הוא לא בשביל לייצר קיר דומיננטי
אני ממליצה או לצבוע הכל ב1548 או ללכת על צבע כהה יותר בקיר אחד. אפשר לקנות פחית קטנה ולנסות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה